BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

ADSL için yeni tarife fiyatları

Türk Telekom, ADSL'de 4 Mbps'ye kadar bir hız sağlıyordu. Hız 8 MBPS'ye çıktı. Ve yeni tarife fiyatları belli oldu. İşte o tarifeler;

Abone ol

Türk Telekom, yeni internet hizmetinde 8 Mbps'ye kadar olan tüm internet tarifelerini tek bir fiyatta topladı.

Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, yeni internet paketinin tanıtımı dolayısıyla İstanbul Modern Sanatlar Müzesi'nde bir basın açıklaması yaptı.

Celalettin Dinçer, 31 Mart 2009 itibariyle Türk Telekom'un sahip olduğu ADSL kullanıcı sayısının 6 milyona ulaştığını ve şu anda kurulu kapasitelerinin 7 milyon 661 bin civarında olduğunu belirterek, ''Bu hız artışı ne anlama geliyor? Bugüne kadar Türk Telekom, ADSL'de 4 Mbps'ye kadar bu hızı sağlıyordu. Bugünden itibaren Türk Telekom tek bir tarife altında 8 Mbps'ye kadar yeni bir hizmet sunmaya başladı'' şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ TARİFE FİYATI

Bugünkü tarifelerinin devam ettiğini bildiren Demircan, yeni tarife ile ilgili bilgi verirken de, ''8 Mbps'ye kadar 4 GB kotalı 29 lira, 8 Mbps'ye kadar 6 GB kotalı 39 lira ve 8 Mbps'ye kadar sınırsız 49 lira. 15 GB'lik bir sınır koyuyoruz. Buradaki suistimalleri engellemek için...'' şeklinde konuştu.