BIST 9.768
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.438,00
HABER /  GÜNCEL

Adli Yıl açılışına vekili de katılmıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugünkü Adyı Yıl açılış törenine katılmayacağını açıklamıştı. Erdoğan'a vekalet edecek olan Cemil Çiçek de katılmayacağını duyurdu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşma yapmasına tepki olarak katılmayacağını açıkladığı Adli Yıl açılış töreni bugün yapılacak.

Adli ve idari yargıda 20 Temmuz’da başlayan adli tatil bugün bitiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yargıtay, Adli Yıl açılış töreni düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bakanlar da adli yıl açılış törenine boykot amaçlı katılmayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I UĞURLAYACAK

Cumhurbaşkanı olarak ilk yurtdışı ziyaretini KKTC'ye bugün yapacak olan Erdoğan’dan ilk kez Cumhurbaşkanlığı vekaleti alacak TBMM Başkanı Cemil çiçek de Adli Yıl açılış törenine gitmeyecek. Çiçek, Erdoğan’ı uğurlayacağı için sabahki programda bulunmayacak ancak akşam verilecek resepsiyona, akşam yeniden Cumhurbaşkanı’nı karşılamak için alana gidecek olmasına rağmen gelecek.