BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  GÜNCEL

Adıyaman'da art arta depremler Gaziantep yine sallandı

ADIYAMAN depreminden son dakika haberler geliyor. Adıyaman'da art arda depremlerle sallanıyor. Adıyaman en son depremlerin şiddeti Gaziantep'i de salladı.

Abone ol

ADIYAMAN'da yeni depremler meydana geliyor. Adıyaman Samsat'tan gelen son dakika deprem haberlerine göre bugün akşam saat 18.25'ten sonra art arda depremler meydana geldi. Adıyaman depremlerinin şiddeti Gaziantep'te de hissedildi. Depremlerle sallanan Gaziantep'te yaşayanlar Gaziantep'de deprem mi oldu sorusuna yanıt arıyor. Ancak depremlerin merkez üsleri Adıyaman Samsat. Kandilli Rasathanesi en son depremler listesine göre, meydana gelen depremlerin şiddeti ve saatleri şöyle:

Adıyaman Gülpınar Samsat'da bugün ilk deprem akşam saat 18.25'te 1.7 büyüklüğünde meydana geldi. Adıyaman'da ikinci depremin merkez üssü ise Kırmacık Samsat'tı. Saat 18.52'de meydana gelen depremin büyüklüğü ise 2 olarak ölçüldü. Üçüncü deprem ise Ovacık Samsat'da saat 19.04'te meydana gelirken şiddeti 2.3 olduğunu belirlendi. Adıyaman Samsat'ta en son kaydedilen depremin saati 20.23 şiddetinin ise 2,6 olduğu açıklandı. İşte Adıyaman Samsat'da meydana gelen en son depremlerin listesi.