BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Adımı ağzına alma!

Arzu Balkan Deniz Uğur'un açıklamarına karşı daha fazla sessiz kalamadı!!

Abone ol

Arzu Balkan, "Kocasını tutabilmek için hamile kaldı. Onun hamile kaldığını öğrenince Tamer'i sette dövdüm" diğer Deniz Uğur'u mahkemeye verdi.

Balkan, "Bundan sonra benim ve kızımın adını ağzına almamasını istemiyorum. Ayrıca hareket davası da açtım" dedi.

Deniz Uğur'un, "Tamer'le ilişkimiz sanıldığı gibi yedi ay değil, 2,5 yıl önce başladı. Bunu Arzu Balkan da biliyordu. Kocasını tutabilmek için hamile kaldı. Arzu'nun hamile olduğunu duyunca, bunu nasıl yaparsın diye Tamer'i sette dövdüm. 'Çok sarhoştum. Teksas'ta film çekiminde oldu, beni affet' diye yalvardı" açıklamaları karşısında Arzu Balkan mahkemeye müracaat etti.
Avukatları aracılığı ile önceki gün işlemleri başlatan Balkan, "Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Onun, benim ve kızımın adını bir daha ağzına almasını istemiyorum. Bu yüzden yasak getirteceğim. Ayrıca da tazminat davası açıyorum.

Sözlerinde suç unsuru taşıdığı saptandı. Bu konuyla ilgili konuşmam, zarar verecektir. Çok faullü bir atış yaptı. Artık bu konu yargıya intikal etti. Cevap vermek istemiyorum" dedi. "Bir insanın terbiyesi, ilişki sonunda ortaya çıkar" diyen eski eşi Tamer Karadağlı'yla da konuştuğunu söyleyen Arzu Balkan, "Tamer'in düşüncelerini zaten biliyorsunuz. Herşey ortada" diye konuştu.

Belden aşağı vurdu

Deniz Uğur'un açıklamaları karşısında "Bir insanın terbiyesi ilişki sonunda ortaya çıkar" diyerek sessizliğe gömülen Tamer Karadağlı, şu sıralar "Fedai" dizisinin çekimleriyle meşgul. Dizi setine hiçbir gazeteciyi aldırmayan Karadağlı'nın oldukça gergin olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncunun set içinde rol arkadaşlarına, "Artık bıktım. Gazeteleri okuyamaz hale geldim. Deniz belden aşağı vurarak çok seviyesizleşti. Bilseydim bu ilişkiye başından hiç başlamazdım" diyerek dert yandığı öğrenildi.