BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85
MEDYA

Adem Kara'yı amcaoğlu Hakan Kara mı öldürdü? Şok ifade

ATV yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde öldürülen Adem Kara dosyası araştırıyor. Bütün gözler ise amca oğlu Hakan Kara'ya çevrilmiş durumda. Adem Kara'nın cesedinin kokusunu bastırmak için kaz ölüsü kullandığı iddia edilen Hakan beyin çelişkili ifadeleri programa damga vurdu.

ATV ekranlarıda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayetinde sır perdesini aralamaya çalışıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen cinayette 48 yaşındaki Adem Kara öldürülerek evinin yakınındaki bir su kuyusuna atıldı. Atılan su kuyusunu ise Adem Kara ve amca oğlu Hakan Kara'dan başka kimse bilmediği ortaya çıktı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Hakan Kara cinayeti işlemiş olabilir mi? Müge Anlı Hakan Kara'nın çelişkili ifadelerini bir bir açıkladı....

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise programa damga vurdu.

CESET KOKUSU GİDERSİN DİYE ÖLÜ KAZ ASILDI 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise dün programa damga vurmuştu. Müge Anlı iddiaları bir bir açıklamıştı ve en büyük iddia ise ölü kaz iddiasıydı. Anlı "Bir arkadaş sizden kaz tüyü istemiş. Kaz tüylerinin o an koparılması lazım yoksa hiç bir şeye yaramaz. " açıklaması karşında Hakan bey o an fırsat bulamadığını ve kazı oraya astığını unuttuğunun söylemişti. Etraftakilerin iddia ettiği ise Kaz ölüsünün gelen ceset kokusunu bastırılması için oraya asıldığı yönünde.

Sitene Ekle
Etiketler