BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
GÜNCEL

Adem Kara'yı Hakan Kara mı öldürdü! Müge Anlı'da şoke eden olay

ATV yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2017 yılında Trabzon'un Akçabat ilçesinde öldürülen Adem Kara dosyası araştırıyor. Bütün gözler ise amca oğlu Hakan Kara'ya çevrilmiş durumda. Adem Kara'nın cesedinin kokusunu bastırmak için kaz ölüsü kullandığı iddia edilen Hakan beyin çelişkili ifadeleri programa damga vurdu.

ATV ekranlarıda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayetinde sır perdesini aralamaya çalışıyor. Trabzon'un Akçabat ilçesinde meydana gelen cinayette 48 yaşındaki Adem Kara öldürülerek evinin yakınındaki bir su kuyusuna atıldı. Atılan su kuyusunu ise Adem Kara ve amca oğlu Hakan Kara'dan başka kimse bilmediği ortaya çıktı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Hakan Kara cinayeti işlemiş olabilir mi? Müge Anlı Hakan Kara'nın çelişkili ifadelerini bir bir açıkladı....

2017 yılında Trabzon'un Akçabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise programa damga vurdu.

Müge Anlı Hakan Kara'nın verdiği çelişkili ifadeleri programda bir bir açıkladı. Bir kaç kere ifade veren Hakan beyin tüm ifadelerinde "Adem'in en yakın görüştüğü kişi benim" dediğini ama sonraki ifadelerde ise durumun tam tersi olduğunu ve hiç uyuşmadığını söyledi. Anlı diğer çelişkili ifade de "Odun satmaya gittiler geri geldiler. Sonunda diyorsunuz Adem yürüyerek evine gitti evine girdi mi girmedi mi bilmiyorum. Bir daha hiç haber alamadım. Sonrada diyorsunuz ki Ankara'ya gitmiştir parti toplantısına"

Hakan Kara programda bu iddialara karşı "Adem Kara'nın kongreye Ankara'ya gittiğini biliyordum ama Adem'i en son gördüğüm gün Ankara'ya gideceği gün değildi" açıklamasını yaptı.

Anlı tahtaya çizim yaparak çelişkili açıklamaları anlatmaya devam etti "Size Ankara'ya gideceğini söylemiyor. Evinin balkonunda yanan bir ampulden bahsediliyor. Ve siz o gün ulaşamıyorsunuz ona ve geliyorsunuz balkonda ampul açık... 1 hafta sonra o ampul sönüyor ve siz o zaman gittim baktım eve diyorsunuz..."

Hakan Kara'da Anlı'nın bu iddiasına "Ankara'dan gelmiş olabileceğini düşündüğüm için evine gittim baktım. Çağırdım ama Adem piyasada yok.Ondan sonra endişem artıyor. Ondan sonra avukatla görüşüyorum yüz yüze görüşüyorum telefonla görüşüyorum bu süreç böyle devam ediyor." diye cevap verdi.

Müge Anlı "Adem Kara bulunduğunda üzerinde iç çamaşır var.Ölüm sebebi ise başına sert bir cisimle vurulması. Daha sonrada öldürüp kuyuya atmış. Soruyorlar Hakan'a gömlek ve şortla ne yapardı Adem? Hakan'da uyurdu diyor. Demek ki bu adam uyumaya gitmiş evinde yada Hakan beyin evinde."

Sitene Ekle
Etiketler