BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Çarpışma dizisinde Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı?

Show TV'de başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu ve Alperen Duymaz'ın başrollerini paylaştığı Çarpışma'nın 21 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan 11. son bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Çarpışma dizisi 11. son bölümüyle nefes kesti. Çarpışma'da hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını soruyor. Kadir adamdan 'Cansız' ismini alınca yeni düşmanının peşine düşüyor. Veli ise Cansız'la buluşuyor. Veli'nin 'Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız' demesi dikkat çekiyor. Peki Çarpışma'da Cansız kim? Cansız Kadir'in babası mı? İşte Çarpışma 11. son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

ÇARPIŞMA'DA GİZEMLİ KARAKTER CANSIZ KİM? Çarpışma’nın 11. son bölümünde; Hücre evinin adresini alan Kadir hiç vakit kaybetmeden adrese gidiyor. Kapıyı kırarak içeri giren Kadir, herkesi tek tek indiriyor. Son adamı canlı bırakan Kadir o adamdan sevdiklerini kaybettiği o patlamayı kimin planladığını öğrenmeye çalışıyor. Daha fazla dayağa dayanamayan adam ise bu işi kendisinin planladığını söylüyor. Aldığı cevapla yetinmeyen Kadir bu sefer arkalarında kim olduğunu sorunca yine Cansız’ın adına ulaşıyor. Kadir adamla uğraşıp Cansız’ın kim olduğunu öğrenmek için uğraşırken TEM mekanı basınca Kadir silahını bırakıyor. Tüm bunlar olurken ise Cansız, Veli’nin karşısına çıkıyor.

Veli’nin ikinci muhbiri Adem, Adalı’yı bir depoda oyuna getirip kafasına silahını dayıyor. Namlunun ucunda bekleyen Adalı duyduğu silah sesi ile şaşırıyor. Arkasını dönünce karşısında Haydar’ı gören Kadir’in şaşkınlığı giderek artıyor. Üstünden şaşkınlığını atan Kadir, Adem’e kendini vurup vurmayacağını sorduktan sonra her şeyin tek tek konuşulacağını söylüyor.

Sitene Ekle
Etiketler