BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
MEDYA

Alişan ve Demet Akalın 6 yıl sonra barıştı

Demet Akalın, 6 yıldır küs olduğu Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenerek eski dostuna zeytin dalı uzattı. Bunun üzerine 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı harekete geçerek iki tarafı 6 yıl sonra canlı yayında barıştırdı.

6 yıl önce küsen ve sosyal medyada dahil birbirlerini engelleyen Demet Akalın ve Alişan, canlı yayında gözyaşları içinde barıştı.

6 YILLIK KÜSLÜK BİTTİ 2 Sayfa programının sunucuları, Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenen Demet ile Alişan arasındaki küslüğü bitirmek için harekete geçti. Sunucular, Demet ve Alişan'ı telefonla arayarak 6 yıl sonra ilk kez konuşturdu. Birbirlerinin seslerini duyan Demet ve Alişan, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

"ALİŞAN'I TEBRİK ETMEK İSTERİM" Sunucuların bu hareketiyle çok şaşıran Demet Akalın, şöyle konuştu: "Alişan'ı tebrik etmek istedim. Fotoğrafı bilerek beğendim. Buse, o kadar kilo almış Allah o kızdan razı olsun da bebeği öyle doğurmuş. Allah annesine babasına ailesine bağışlasın. Çok tatlı bir bebek. Fotoğrafın altından olumsuz yorumları görünce Alişan'ın moralini bozulacağını bildiğim içinde beğendim."

Sitene Ekle