BIST 9.746
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.420,53
GÜNCEL

22 Şubat Türkiye Gündemi

22 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan "100. Yıl Kutlamaları" genelgesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yılı vesilesiyle tüm yurt genelinde kutlamalar düzenlenmesine ilişkin genelge yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Suriye'de yaşanan son gelişmelerin ele alındığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı belli oldu Mustafa Şentop

AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Mustafa Şentop oldu. Şentop, yaptığı açıklamada ''Resmi başvuru öğleden sonra yapılacak.'' dedi.

Almanya'dan Mısır'a acil çağrı! Derhal durdurun!

Mısır'da son dönemde artan idam cezaları dünya ülkeleri tarafından endişeyle izleniyor. Almanya da bu ülkelerden biri...Mısır'daki son idam cezalarını endişeyle izleyen Almanya bu infazların derhal durdurulmasını istedi.

Beyaz Saray'dan Suriye açıklaması: 200 asker bir süre daha kalacak

Beyaz Saray, ABD'nin Suriye'den çekilmesinin ardından 200 askerin bir süre daha bu ülkede kalacağını açıkladı.

Bakan Soylu PKK'ya vurulan ağır darbeyi açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı 2018 Yılı Emniyet ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı'nda, 2017 verileriyle kıyaslandığında teröristlerle çatışmaların, sabotaj ve saldırıların, adam kaçırmaların, mayın ve el yapımı patlayıcı eylemlerinin ve silahlı saldırıların azaldığını anlattı.

Sitene Ekle
Etiketler