BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adapazarı'nda diş sağlığı semineri

Adapazarı Belediyesi, geliştirdiği yeni proje ile ilköğretim öğrencilerine “Diş ve Ağız Sağlığı” konusunda eğitim seminerleri başlattı.

Abone ol

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü geliştirdiği yeni proje ile ilköğretim öğrencilerine “Diş ve Ağız Sağlığı” konusunda eğitim seminerleri başlattı. Sağlıklı bir toplum için düzenlenen ve Adapazarı ilçesi sınırları içindeki anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencilerini kapsayacak eğitim seminerleri ilk olarak Bağlar Mahallesi Murtaza Erdoğan İlköğretim okulunda başlatıldı.

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Adapazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Mahmutoğlu, Okul Müdürü Atilla Yiğit ve Sınıf öğretmenlerinin katıldığı programda Diş Doktoru Sinan Merey öğrencilere diş ve ağız sağlığı konusunda bilgi verdi. Uzun vadede daha sağlıklı nesiller yetiştirmenin amaçlandığı proje kapsamındaki eğitim seminerinde öğrencilere, diş çürüğünün bir kader olmadığı, çocuklukta edinilecek diş, ağız temizliği ve bilinçli beslenme alışkınlıkları kazandırılması konularında bilgi verildi. Seminer sonunda katılıcımlar tarafından 150 öğrenciye, içinde diş fırçası, diş macunu, süt ve çikolata bulunan, paket hediye edildi.