BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Adana’da üvey anne vahşeti !

Kafasını ranzaya çarptığı iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki kız çocuğunun vücudunda morluklar görülünce üvey a...

Abone ol

Kafasını ranzaya çarptığı iddiasıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 5 yaşındaki kız çocuğunun vücudunda morluklar görülünce üvey anne tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Gıyasettin Aydoğdu (29), hasta olan eşini 2 yıl önce kaybetti. At yetiştiriciliği yapan Aydoğdu, bir yıl sonra kendisi gibi eşini kaybetmiş bir çocuk annesi Filiz Ö. ile dini nikahla evlendi. Çiftin yaklaşık 5 ay önce de bir kız bebekleri dünyaya geldi. Gıyasettin Aydoğdu’nun geçen pazar günü bir yakınını ziyaret için evden ayrıldığı sırada Filiz Ö. evde temizlik yapmaya başladı. Bu sırada evde olan 5 yaşındaki Güler Aydoğdu, iddiaya göre sırt üstü yere düşüp, kafasını tahta ranzaya çarptı. Baygınlık geçiren küçük kız, otomobille kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirdiği belirlenince Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada bir gün sonra yaşamını yitiren küçük kızın, ailesi hastanede büyük üzüntü yaşadı. Doktorlar hastaneye geldiğinde küçük kızın kasıklarında, kollarında ve vücudunun bazı bölümlerinde darp izleri ve morluklar olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine üvey anne Filiz Ö. gözaltına alındı.
Darp iddialarını kabul etmeyen Filiz Ö. ifadesinde, "Bebeğim B.’yi komşuya bırakmıştım. Büyük kızım da dışarıda oyun oynuyordu. Evde ben ve Güler kalmıştık. Temizlik yaptığım sırada Güler’in düşüp, kafasını ranzaya çarptığını gördüm. Baygın olduğu için banyoya götürüp, suyun altına tuttum. Daha sonra da hastaneye götürdüm. Onu kendi çocuklarımdan ayırt etmiyordum. Çok hareketli, yaramaz bir çocuktu. Şiddet uygulamadım” dedi. Genç kadın ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
(İHA)