BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da seçimde kavga çıktı!

Adana'da sular bir türlü durulmuyor. Bugün başkan vekili seçimi vardı. Ama kavga etmekten seçim yapmak ne mümkün!

Abone ol

Adana Büyükşehir Belediyesi başkan vekili seçimi için toplanan meclis oturumunda kavga çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in, kavga sırasında, "İstersem bu meclisi fesh ederim" sözü dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, saat 14.00'de başlaması gereken meclis toplantısına yaklaşık 25 dakika geç geldi.

Bu sırada salonda bulunan MHP'li meclis üyelerinden Ahmet Asaf Uslu ayağa kalkarak, "Sayın başkan meclisi 25 dakika geç açtınız. Bunun için özür dilemelisiniz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, "Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?" diyerek, Ahmet Asaf Uslu'nun üzerine yürüdü.

MECLİSTE ÇIKAN YUMRUKLU KAVGANIN RESİMLERİ

Tuncel "Senin ağzından çıkanı kulağın duymuyor lan. Şerefsiz herif. D.... beni kızdırma" diyerek üzerindeki ceketini çıkarıp bir anda Uslu'ya saldırmaya kalktı.

Araya giren Meclis üyeleri küfreden Tuncel'i ağzını kapatarak susturmaya çalıştı. Bazı meclis üyeleri de tartışmaya katılınca gerginlik tırmandı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, "Bu meclisi ben yönetiyorum. Hiç kimse bana işimi öğretemez. İstersem bu meclisi fesh ederim." diye konuştu.

Belediye zabıtası ile polis ekipleri kavgayı güçlükle önledi. Tartışmalar ve tepkiler sürerken Tuncel, oturumu saat 17.00'ye erteledi. Ancak meclis üyelerinin büyük kısmı yerlerinden kalkmayıp 2'nci Başkanvekili Halil Tüm'ün başkanlığında görüşmelere ve seçime devam etme konusunu aralarında görüşmeye başladı. Ardından da oturuma saat 15.00'den itibaren devam edilmesi kararlaştırıldı.

Bu gün saat 17.00'de toplanmak üzere meclise ara verildi.