BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Adanada pompalı dehşet

Motosikletli iki kişi pompalıyla dehşet saçtı: 1ölü 1 yaralı

Abone ol

Adana'da pompalı dehşeti yaşandı. Motosikletli iki kişi, evlerinin önünde bekleyen iki şahsı pompalı tüfekle vurdu. Saçmaların hedefi olanlardan iki kişiden biri hayatını kaybederken bir kişi de yaraladı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Şakirpaşa Mahallesi 17. sokakta akşam saatlerinde meydana gelen olayda Osman Malazcan (34) adlı vatandaş evinin önüne gelen iki kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine motosiklet üzerinde bulunan ve adının Halit olduğu tespit edilen kişi yanında buluna pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Olay yerinde panik yaşanmasına neden olan şahıs Malazcan ve yanında bulunan Barış H.'yi (22)yaraladı. Yaralılar Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Osman Malazcan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Barış H. tedavi altına alındı.

Görgü tanıkları olayın 'yan bakma' yüzünden çıktığını iddia etti. Motosikletli şahıslar olay yerinden kaçarken polis yaptığı soruşturmada Barış H'nin asker kaçağı olduğunu tespit etti. Aranması da bulunan Barış H. tedavisinin ardından ifadesinin alınması için gözaltına alındı. Polis motosikletli iki kişiyi yakalamak için arama başlattı.