BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Arınçtan fakirlere iftar

TBMM eski Başkanı Arınç, fakirlere ve yakınlarına iftar yemeği verdi

Abone ol

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, yakınlarına ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi.

Alaybey Leydi Düğün Salonu'ndaki iftar yemeğine eşi Münevver Arınç ile birlikte gelen Bülent Arınç, ailesi, yakınları ve vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar yemeğine Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Mehmet Çerçi, İsmail Bilen ile Arınç'ın kardeşleri Prof. Dr. Ümit Doğan Arınç, Kutlay Arınç ile vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası açıklama yapan Arınç, her Ramazan ayında tüm aile olarak Manisa'da iftar yemeğinde buluştuklarını söyledi. Arınç, şöyle konuştu:

''Biz Manisa'da bu mahallede yetiştik. Eski komşularımızı ziyaret ediyoruz, üzerimizde bazı borçlar var, onları yerine getiriyoruz. Bir de böyle belediyemizin ramazan çadırlarından birisine biz de iştirak ediyoruz. Bizim de bir katkımız oluyor. Kabirleri ziyaret ediyor, zekat ve fitrelerimizi dağıtıyoruz. Bu, bizim için bulunmaz ve tadına doyulmaz bir imkandır. Bugün de ağabeylerimle ve Manisa'daki dostlarımızla birlikte iftar yemeği yedik. Manisalı dostlarımızla iftar sofrasında buluşmak bizim için büyük bir mutluluktur. Bizim Manisa'ya çok borcumuz var, bunları ödemeye çalışıyoruz.''