BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana kötü günde de destek bekliyor

Adanaspor'da futbolcular ve teknik heyet kötü günde bu takıma daha çok destek verilmesi görüşünde birleşti.

Abone ol

Pazartesi günü oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı çalışma ile sürdüren Adanaspor'da sakatlığı devam eden Bülent Bölükbaşı çalışmada yer almadı.

Teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe, her antrenmanda olduğu gibi yine toplantı yaparak oyuncularına uyarılarda bulundu. Antrenmanın ikinci bölümünde zaman zaman ikili mücadelelerde sertlikler yaşanırken futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı.


Adanaspor'un sağ kanattaki başarılı oyuncusu İzzet Yıldırım, maç kaybedince o haftanın kendileri için zor geçtiğini söyleyerek, "İstanbul'da yaşayan ailem bile mağlubiyete üzüldü. İyi günde zaten tribünler dolu oluyor ve yeterli destek veriliyor. Fakat kötü günde kenetlenmek ve takıma destek vermek gerçek Adanasporlu'nun asli görevi olmalıdır. Tribünlerde her bölgeden ayrı bir ses geliyor. Adanaspor taraftarının birleşmesi ve takımı hep birlikte desteklemeleri bizlere itici güç olacaktır. Diyarbakırspor maçını kazanarak bir seri başlatmak istiyoruz. Kimle oynadığımız ve rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok" şeklinde konuştu.