BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Boluspor taraftarından coşku istiyor!

Boluspor, Pazar günü oynanacak Denizlispor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Pazar günü oynanacak Denizlispor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Levent Eriş, taraftarlardan maç sırasında tribünlerden baskı kurmalarını istedi.

Boluspor'da Denizlispor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Karaçayır'da yapılan antrenmanda çift kale maç oynandı. Boluspor teknik direktörü Levent Eriş, yapılan antrenmanda adeta şov yaptı. Levent Eriş yeşil takımın, yardımcısı Hakan Keleş ise kırmızı takımın başında yer aldı. 2 tepsi baklavasına oynanan maçı Hakan Keleş'in takımı 4-3 kazandı.

Levent Eriş 1 gol attı 2'de asist yaparak klasını konuşturdu. Levent Hoca'nın bu futboluna karşın maçı Hakan Keleş'in kırmızı takımı kazanınca kırmızı takımın oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Levent Eriş, Denizlispor karşılaşmasının oyun kalitesi açısından güzel geçeceğine inandığını ifade ederek, "Denizlispor maçında taraftarımızın da daha coşkulu olmasını istiyorum. Bu karşılaşmaya daha farklı gözle bakmalarını ve bundan sonraki haftalarda daha fazla destek istiyorum. Televizyonda maç izlemekle tribünde maç izlemenin arasındaki farkı bilmelerini istiyorum. Biz gittiğimiz karşılaşmalarda taraftar baskılarına maruz kalıyoruz. Hakemlerde zaman zaman taraftarın baskısına boyun eğiyor. Bende taraftarlarımızdan bunu istiyorum. Geride kalan 6 karşılaşma sonunda Boluspor takımının nasıl bir ekip olduğunu herkese gösterdik" dedi.

Levent Eriş, sakatlıklardan yakınarak deplasman maçlarında yaşanan sakatlıkların kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "Karşıyaka deplasmanından büyük sıkıntılar içinde dönüyoruz. Aldığımız bir puana sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Erman gibi bir oyuncumu kaybettim. Keşke puan almasak da oyuncularımı kaybetmesem. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu anlamda Karşıyaka maçında da çok ciddi bir fire verdiğimizi söyleyebilirim" diye konuştu.