BIST 9.540
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.491,41
HABER /  GÜNCEL

Adana Ceyhan seçim sonuçları 2019 Ceyhan yerel seçim sonucu

CEYHAN ilçesi 2019 yerel seçim sonuçları merak konusu Anadolu Ajansı canlı yayını ile Adana Ceyhan seçim sonuçları internethaber.com sitesinde.

Abone ol

Adana Ceyhan ilçesinde halk 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gitti. Ceyhan ilçesinde Türkiye genelinde olduğu gibi seçimlere katılım yüksek oldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı açısından Ceyhan ilçesi yerel seçim sonuçları büyük önem taşıyor.

Adana büyükşehir belediye başkanlığı için Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Anketler Adana'da iki ittifak arasındaki oy farkının az olduğunu gösteriyordu. Haliyle Ceyhan başta olmak üzere Adana ilçelerindeki oy oranları büyükşehir sonuçları üzerinde etkili olacak. 

2019 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Ceyhan seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alıyor. Aşağıda yer alan linkten canlı yayın verileri ile Ceyhan seçim sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Ceyhan seçim sonuçları seçim yasağının kalkması ile birlikte yayında olacak. 

Adana ilçeleri ve Ceyhan seçim sonuçları 2019 için tıklayın

2014 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediyesi seçim sonuçları şöyle olmuştu:

Adana seçim sonuçları 2014'te nasıl çıkmıştı : 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçenin belediye başkanı seçilmişti. MHP büyükşehir ve 8 ilçeyi, AK Parti 4 ilçeyi, CHP de 3 ilçeyi kazanmıştı.