BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Adana Yumurtalık seçim sonuçları 2019 Yumurtalık yerel seçim sonucu

YUMURTALIK ilçesi 2019 yerel seçim sonuçları merak konusu Anadolu Ajansı canlı yayını ile Adana Yumurtalık seçim sonuçları internethaber.com sitesinde.

Abone ol

Adana Yumurtalıkilçesinde halk 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gitti. Yumurtalık ilçesinde Türkiye genelinde olduğu gibi seçimlere katılım yüksek oldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı açısından Yumurtalık ilçesi yerel seçim sonuçları büyük önem taşıyor.

Adana büyükşehir belediye başkanlığı için Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Anketler Adana'da iki ittifak arasındaki oy farkının az olduğunu gösteriyordu. Haliyle Yumurtalık başta olmak üzere Adana ilçelerindeki oy oranları büyükşehir sonuçları üzerinde etkili olacak. 

2019 yerel seçimlerinde Yumurtalık Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Yumurtalık seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alıyor. Aşağıda yer alan linkten canlı yayın verileri ile Yumurtalık seçim sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Yumurtalık eçim sonuçları seçim yasağının kalkması ile birlikte yayında olacak. 

Adana ilçeleri ve Yumurtalık seçim sonuçları 2019 için tıklayın

2014 yerel seçimlerinde Yumurtalık Belediyesi seçim sonuçları şöyle olmuştu:

Adana seçim sonuçları 2014'te nasıl çıkmıştı : 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçenin belediye başkanı seçilmişti. MHP büyükşehir ve 8 ilçeyi, AK Parti 4 ilçeyi, CHP de 3 ilçeyi kazanmıştı.