BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

A'dan Z'ye tertemiziz çıkışı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şike soruşturmasıyla zor günler geçiren takımını savundu.

Abone ol

FB TV'deki "Teknik Analiz" programında taraftarların cep telefonlarından SMS ile gönderdiği soruları yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Hakkari'deki terör saldırısı için "Son derece üzüntülü ve öfkeliyiz. Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

YÜKÜMÜZ İKİ KAT AĞIR
Kocaman, kazanma arzusunun maçlarda kendilerini sonuç alana kadar başka, sonuç aldıktan sonra başka tarafa götürdüğünü kaydederek, "Biz şu anda sadece maçlarımızı kazanan takım değiliz, maalesef A'dan Z'ye tertemiz olan geçen seneyi tekrar kazanmaya çalışan takım gibiyiz" ifadesini kullandı.

"Taraftar üzerine düşen vazifeyi 3 Temmuz'dan beri A'dan Z'ye yaptı" diyen Kocaman, "Bizi bu kadar diri tutan Fenerbahçe taraftarının kelimelendiremediğim bize olan yüksek inancıydı" şeklinde konuştu.

TRANSFER OLABİLİR
Transferle ilgili bir soru üzerine ise Kocaman, maddi imkanlar danhilinde play-off'u da düşünerek, transferle ilgili hamlelerinin olacağını açıklarken,n, söyleyecek bir şeyi olduğu zaman konuşmaya devam edeceğini de belirtti.