BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Adam köpeği ısırdı, haber oldu!

Gazeteciliğin en bilindik klişelerinden olan "Köpek adamı ısırırsa haber olmaz; adam köpeği ısırırsa haber olur." deyişi bir kez daha gerçek oldu.

Abone ol

Amerika'nın Iowa eyaletinde bir adam, eşine saldıran köpeğin burnunu ısırdı. Caren Henry adlı kadın, 28 Nisan akşamı labrador cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, aniden kadına saldırarak baldırını ve karnını ısırdı. Caren Henry'nin eşi Laine Henry, karısını korumak için köpeğin üzerine atlayarak burnundan ısırdı.

Saldırıda ciddi yara alan Caren Henry'nin saldırıdan sonra bir dizi estetik operasyon geçirmesi gerekiyor.

DAHA ÖNCE MEYDANA GELEN BENZER OLAYLAR

Köpekler ayrılmayınca burnundan ısırdı

Kanada'nın Saskatchewan eyaletine bağlı Saskatoon kenti sakinlerinden Jonathon Schacher, komşusunun köpeği ile kavgaya tutuşan pitbull terrier cinsi köpeğine sözünü dinletemeyince burnundan ısırdı.

Saskatoon'da meydana gelen olayı, Jonathon Schacher, olayı şöyle anlattı:

"Evimin arka bahçesi, hayvanın çıkamayacağı kadar yüksek çitle çevrili. Köpeğimi zaman zaman hem gezmesi hem de bazı komutları öğrenmesi için oraya salıveriyorum.O gün de köpeğim arka bahçede idi. Birden dışarıdan çığlık ve bağrışma sesleri duydum. Pencereden baktığımda, komşumun köpeği ile benimki birbirine girmişlerdi. Koşup ayırmaya çalıştım olmadı. Verdiğim hiçbir komutu yerine getirmedi. Komşunun köpeğinin burnunu yakalamıştı ve bırakmıyordu. Ben de son çare olarak onun burnundan ısırdım. Canı yanmış olmalı ki, diğer köpeği bıraktı."

Jonathon Schacher, "Ben onu ısırdıktan sonra inanılmaz şekilde biranda sakinleşti ve gelip yanıma oturdu" dediği köpeğinin, adeta özür dilercesine kendisinin yüzünü yaladığını sözlerine ekledi.

Kendini kaybetti, köpeği ısırdı

Kendini kaybedip öfkesine yenilen adam teriyer cinsi köpeğini ısırdıktan sonra elleriyle boğarak öldürdü.

İngiltere'de yaşanan olay polisleri hayrete düşürdü. 23 yaşındaki genç teriyer cinsi köpeğiyle yürüyüşe çıktı. Kısa bir gezintiden sonra eve dönen Mark Else köpeğini banyoya sokmak istedi. Ancak köpeğin zorluk çıkarmasıyla kendini kaybeden genç adam onu ısırıp kulağının bir kısmını kopardı.

Ertesi gün polis merkezine giderek suçunu itiraf eden Mark Else 18 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Köpeği ısıran adam yargı önüne çıktı

ABD’de bir köpeği ısıran Stephen Maul adlı kişi, hayvana zulüm etmekten yargı önüne çıktı. Labrador cinsi köpek Boo, Maul’ün aracına trafikte sıçradı ve ardından Maul köpeği ısırdı.