BIST 10.190
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.381,16
HABER /  MAGAZİN

Acun'un hapishane anısı!

Acun Ilıcalı yıllar önce hapisanede geçirmek zorunda kaldığı bir günü anlattı.

Abone ol

Ünlü televizyoncu ve izlenme rekorları kıran programların yapımcısı Acun Ilıcalı hakkında bilinmeyen bir anısını anlattı. 

FOX TV ekranlarında yayınlanan "Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda"nın bu haftaki konuğu Acun Ilıcalı'ydı. Acun yine ilginç bir açıklamada bulundu.

İngiltere'de hapse girdiğini açıklayan Acun Ilıcalı herkesi hayrete düşürdü. Muhabirlik yıllarında deli dolu olduğunu söyleyen Ilıcalı, Türkiye'ye kaset yetiştirme derdiyle İngiltere'de bir gün hapis yattığını belirtti. Aşırı hız yaptığı için İngiliz polisler tarafından havadan iki helikopter, karadan ise motorize ekipler tarafından takip edildiğini ifade eden Acun Ilıcalı, polisler tarafından gözaltına alındığını ve bir gününü hapishanede geçirdiğini açıkladı.

"KENDİMİ BAŞARILI BİR NOKTADA BULDUM"

Cıvaoğlu'nun "Geldiğin nokta atmosferin mi, stratosferin mi, yolculuk ne tarafa, astronotluk da istiyor musun?" sorusuna ise, "Hayal edemeyeceğim bir yerde olduğum kesin. Hayal etseydim, kafaya koyup da yapmaya kalksaydım olmazdı zaten. Kendimi başarılı bir noktada buldum" cevabını verdi.