BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Acun'un boşanma nedeni bu kız mı?

Acun Ilıcalı’nın, “Yok Böyle Dans”ın kostüm tasarımcısı Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edildi

Abone ol

Eşi Zeynep Ilıcalı’nın boşanma davası açtığı ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’nın, “Yok Böyle Dans”ın kostüm tasarımcısı Şeyma Subaşı ile birlikte olduğu iddia edildi. Ilıcalı’nın, genç kızla, katıldığı bir üniversitenin söyleşisinde tanıştığı ve ona Maya Sitesi’nde ev tuttuğu öne sürüldü.

Yarışma ve eğlence programlarıyla beğeni kazanan ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, özel hayatında oldukça zor günler geçiriyor. Vatan gazetesinin haberine göre, eşi Zeynep Ilıcalı’nın “Beni aldattı” diyerek boşanma davası açması ve aynı zamanda yaklaşık 50 milyon TL’lik mal varlığının yarısını istemesi Ilıcalı’nın evliliğini krize soktu. Zeynep Ilıcalı, eşinin kendisini üniversiteli bir kızla aldattığıını öne sürdü ve dava dilekçesinde şu sözler yer aldı:

“Davalı 2009 senesinin yaz aylarında bir üniversiteyi söyleşi için ziyaret ettiğinde bir kızla tanışmış ve maalesef kendisiyle flört etmeye başlamış zaman ilerledikçe ise bu flört bağlarını kuvvetlendirmiştir. Hatta davalı kendisinin yapıp sunduğu “Var mısın Yok musun” isimli yarışma programına yarışmacı olarak sokmuş (bu kişi önemli paralar kazanmıştır) müvekkille yaşadığı her ortamı artık müvekkil yerine bu kadını götürmeye başlamıştır. (Seyahatler, maçlar, gece gezmeleri, arkadaş davetleri v.b.)

Müvekkilimle birlikte yaşadıkları tüm konforlu hayatın katbekat fazlasını kadına yaşatmış; kadına Toureg marka son model bir cip almış, kendi adına kadının kullanımına sunulan ofis kiralamış, tüm programlarında kadına görevlendirme yaparak kadının sosyal ve ekonomik hayatta var olması için gayretkeş davranışlar sergilemiştir. Davalı, bu kadın için çok lüks bir residences’ta garsoniyer tutarak karı-koca ilişkisi yaşamaktadır...” 

O KIZ ŞEYMA MI?

Zeynep Ilıcalı’nın sözünü ettiği genç kızın üniversitede okuyan ve aynı zamanda mankenlik yapan Şeyma Subaşı olduğu öne sürüldü. Güzelliğiyle dikkat çeken Şeyma Subaşı’nın Maya Recidences’ta kaldığı, Acun Ilıcalı’nın sık sık onu ziyaret ettiği iddia edildi.

“Yok Böyle Dans”ın kostüm tasarımcısı olan Şeyma Subaşı, Zeynep Ilıcalı’nın ihanet suçlamasıyla ilgili olarak sorulan soruya “ Yok hiç öyle bir şey olmadı. Atölyedeyim yabancıların kıyafetlerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlarla çok yoğunum. Zeynep hanımla hiç tanışmadım. Sadece biliyorum o kadar. Ofisteyken gördüğüm oldu. Hiçbir şeyim de bugüne kadar olmadı. Benim işe başlamamdan rahatsızlık duyduğunu sanmıyorum. Maya Residences’ta benim evim yok. Acun bey Maya’ya gidebilir. Gökhan Şükür’ün evi orada. Ona gidiyordur ancak öyle bir şey olabilir” dedi.

Maya Residences yetkilileri ise Subaşı’yı yalanlayarak ünlü mankenin burada oturduğunu doğruladı. Residences yetkilileri, Subaşı’nın dairesinde olduğunu söylerken aynı dakikalarda Ilıcalı da, Residences’ın önünde görüntülendi. Ilıcalı, kendisini görüntüleyen muhabiri uzun süre takip etti.

Şeyma Subaşı ile ilgili dedikodular magazin kulislerinde adeta patlama yaptı. Acun Ilıcalı’ya yakın bir kaynak şu iddialarda bulundu:

“Şeyma Subaşı Panamalar’da çekilen Survivor yarışmasında Acun’u yalnız bırakmıyordu. Prodüksiyondaki ekibe sık sık ‘beni götürün’ diye ısrar eden Subaşı kendisi için tutulan özel uçakla hafta sonları soluğu Acun’un yanında alıyordu. Şeyma ekibe karşı sık sık emir veren ve sert tavırlar sergiliyor adeta Acun Medya’nın sahibi gibi davranıyordu. Kendisi için rakip olabilecek diğer çalışanlar üzerinde de baskı uygulayarak işten çıkarılmalarına neden oluyordu. Hatta Tanem Sivar’ın işinden ayrılmasına bile o neden olmuştu.”

20 YAŞINDA

İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma 1990 doğumlu. 2006 yılında da “Deniz Akkaya ile Top Model” yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı’nın son programı ‘Yok böyle dans’ adlı yarışmanın da kostümlerini hazırlıyor.

Şeyma “ekşi sözlük”te

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı’nın bir süre önce internetteki popüler sitelerden ekşi sözlük’te de adı geçti. ‘Rossgaller’, nickli sözlük yazarı Subaşı hakkında “Var mısın Yok musun programında da yarışan güzel. Şu sıralar Acun Ilıcalı’nın yanında pek sık gözüküyor. Nedense?” diyerek imalarda bulunmuştu.