BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  MEDYA

Acun'u şoke edecek mahkeme celbi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, mahkemeye mazeretsiz gitmeyince mahkemenin kararıyla şoke oldu.

Abone ol

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Alıcalı, mahkeme şoku yaşadı. Mahkemeye mazeretsiz gitmeyince hakkında ‘zorla getirme kararı’ çıkarıldı.

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Alıcalı, mahkeme şoku yaşadı. Survivor'ın ikinci sezon yarışmacılarından Taner Tarlacı’nın ‘Şike yapıldı. Ofisinizi basarım’ mesajı üzerine şikâyetçi olan Acun Ilıcalı, mahkemeye mazeretsiz gitmeyince hakkında ‘zorla getirme kararı’ çıkarıldı.

'OFİSİNİZİ BASARIM'

Habertürk'ün haberine göre; Survivor yarışmasında hareketleri ve tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Taner Tarlacı’nın yarışma sonrasında ‘Şike yapıldı. Ofisinizi basarım’ mesajı üzerine Acun Ilıcalı, 'tehdit' suçundan dava açtı. 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açan Ilıcalı, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadede Taner Tarlacı’nın “100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız. Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım. Bu kan davasına dönüştü" şeklinde tehdit mesajları yolladığını ifade etti.

Tarlacı ise verdiği ifadede "Adada 70 gün sakalımı kesmedim. Acun Ilıcalı finalde sakalımı kesmemi istedi. Ancak kabul etmedim. Yanında çalışan Esat, ‘kesersem 100 bin TL vereceklerini’ söyleyince sakalımı kestim. Acun Ilıcalı, sayemde bir tıraş köpüğü markasından 400 bin TL kazandı. Ancak ödeme yapılmayınca mesaj yolladım" diye konuştu.

Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Adliyesi'nde başlayacak.



19794.jpgADNAN OKTAR ACUN'UN ESKİ HOCASI ÇIKTI

Ünlü televizyoncu Adnan Oktar, önceki geceki programında medya patronu olan Acun Ilıcalı'nın 15 yıllık hocası olduğunu söyledi... TIKLAYIN...