BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94
HABER /  GÜNCEL

Acunn Survivor SMS sonuçları gönüllüler sıralaması

Acunn Medya'nın Survivor 2016 SMS sonuçları merak konusuydu. Survivor SMS sonuclari acunn.com sitesince yarın yayınlanacak.

Abone ol

Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtı değişen yayın günü saati sebebiyle yarına kalırken merakla beklenen gönüllüler SMS sıralaması sonuçları da acunn.com tarafından yarın yayınlanacak.

ACUN SMS SONUÇLARI GÖNÜLLÜLER SIRALAMASI YENİ HABER TIKLAYIN!

Survivor adasında geçen hafta dokunulmazlığı ünlüler kaybetmiş ve Yağmur Özdemir elenmişti. Bu hafta ise dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı elemede. Survivor gönüllüler takımı neredeyse tam kadro olarak Semih Öztürk adını elenmesi için yazdı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Kerimoğlu da elenmesi için Efecan Dianzenza adını verdi.

SURVİVOR ELEMESİ NİYE ERTELENDİ?

Survivor ada konseyinde salı günü yapılan ve SMS sonuçlarının açıklandığı oylama çarşambaya ertelendi. Acun Ilıcalı TV8 ekranını Survivor ile kapattı. Artık haftanın 5 günü Survivor var. Survivor SMS sonuçlarının açıklanacağı eleme günü de çarşambaları yapılacak.

ACUNN.COM SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI

Survivor SMS sonuçları büyük bir merakla beklenirken eleme adayı olan Semih Öztürk'ün de birinci çıkma ihtimali buluyor. Bu durumda Semih Öztürk elenmekten kurtulacak ancak eleme için isim veremeyecek, onun yerine ikinci olan kişi isim belirleyecek.

Survivor SMS sonuçları listesinde eleme adayı olan 3 isimin sıralamadaki yerine bakılıcak. SMS sonuçlarına göre en düşük oyu olan gönüllüler üyesi Survivor adasından elenecek.

SURVİVOR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI?

Survivor ünlüler SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınlandığında adadan ilk elenen isim de belli olmuştu. Survivor adasında ünlüler SMS sıralamasında Atakan birinci çıkmış Yağmur elenmişti. Survivor ünlüler SMS sonuçları sıralaması şu şekilde oluşmuştu;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi Avcı
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda Tetik

SURVİVOR 2016 İLK KİM ELENDİ?

Daha önce ada konseyinde Tuğba Özay elenme adayı olarak yazılmıştı. Yılmaz Morgül de kişisel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme tahtasına not edilmişti. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olan Atakan da bir ismi elenmek üzere listeye ekledi.

Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.