BIST 9.882
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,03
HABER /  GÜNCEL

Acunn Survivor 2016 SMS sonuçları 2 Şubat

Survivor gönüllüler SMS sonuçları ve SMS sıralaması acunn.com sitesinde yayınlandı. Survivor SMS sonuçları Acun Medya verileri tam liste SMS sıralaması nasıl?

Abone ol

Survivor 2016 SMS sonuçları ve gönüllüler takımı SMS sıralaması birincisi acunn.com sitesi tarafından saat 22.30'dan sonra yayınlandı. Survivor SMS sonuçları sıralaması tam liste halinde Acun Medya verileriyle aşağıdaki videoda yer alıyor.

Survivor SMS sıralamasında gönüllülerin birincisi Semih Öztürk oldu. Semih böylece dokunulmaz oldu ve elemeden çekildi. Semih Öztürk elenmek üzere Serkay Tütüncü'nün adını verdi. Survivor ikincisi ise Damla Can oldu.

Survivor SMS sonuçları sıralaması tam liste halinde şu şekilde oldu;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3.Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5.Nihal Candan
6.Zafer
7.Aylin
8.Gizem Memiç
9. İbrahim

SURVİVOR İLK KİM ELENDİ ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI NASILDI?

Survivor ünlüler SMS sıralaması listesini acunn.com sitesi yayınlandığında adadan ilk elenen isim de belli olmuştu. Survivor adasında ünlüler SMS sıralamasında Atakan birinci çıkmış Yağmur elenmişti. Survivor ünlüler SMS sonuçları sıralaması şu şekilde oluşmuştu;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6.Mehmet
7.Ezgi Avcı
8.Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda Tetik

SURVİVOR 2016 İLK ELEMESİ YAĞMUR ÖZDEMİR NASIL ELENDİ?

Daha önce ada konseyinde Tuğba Özay elenme adayı olarak yazılmıştı. Yılmaz Morgül de kişisel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı tarafından eleme tahtasına not edilmişti. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olan Atakan da bir ismi elenmek üzere listeye ekledi.

Atakan 'Kişisel problemlerden dolayı isim seçmek istemiyorum. Karşı takımın ekmeğine yağ sürmek istemiyor. Hiçbir problemim olmayan sadece zayıf gördüğümden çok özür dileyerek Yağmur kardeşimi söylemek istiyorum' dedi.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre Yağmur en son sırada olduğu için elenen isim oldu. Survivor eleme adaylarından Yılmaz Morgül SMS sıralamasında 4., Tuğba Özay ise 9. sırada yer aldı. Avatar Atakan'ın elenmesi için adını verdiği Yağmur Öztürk ise ünlüler SMS sıralamasında 10. sırada bulunuyordu. Yağmur Öztürk Survivor 2016 adasından ilk elenen isim oldu.