BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,85
HABER /  MEDYA

Acun yayınladı Merve Oflaz vedasındaki detay

Merve Oflaz Survivor All Star'da dün akşam elendi. Acunn.com sitesi Merve Oflaz'ın vedasının fotoğraflarını verdi. Merve Aydın detayına dikkat.

Abone ol

Acunn.com sitesi 15 Nisan 2015 yapılan Survivor All Star'daki eleme anının fotoğraflarını yayınladı. Merve Oflaz elendikten sonra yarışmaya veda ederken çekilen fotoğraflarda bir detay dikkat çekti.

Survivor'da hafta sonu konseyde yapılan oylamada Merve Oflaz ve Berna eşit oy alarak, elemeler için ilk adaylar olmuştu. Survivor 'da dün gece yapılan SMS oylamasında Anıl Tetik birinci çıkınca Hakan ve ekibinin tüm hesapları altüst oldu. Berna gidecek diye beklerken Merve Oflaz elendi.

merve-oflaz-vedasi-merve-aydin.jpg
MERVE AYDIN DETAYINA DİKKAT!
Merve Oflaz elendiği öğrendiği anda serinkanlı bir şekilde otururken Merve Aydın'ın yüzüne yayılan mutluluk objektiflere böyle yansıdı. Seranay ise çok yakın olduğu Merve Oflaz'ın elenmesiyle adeta yıkıldı.
merve-oflaz-vedasi-merve-aydin-.jpgSurvivor 2015 ünlüler takımına veda eden Merve Oflaz, veda sırasında da Merve Aydın ile objektiflere böyle yansıdı. Merve Aydın gidişine hayli sevindiği Merve Oflaz 'ı soğuk bir yüz ifadesiyle uğurladı.

MERVE OFLAZ'IN VEDASI HAKAN'I YIKTI
merve-oflaz-vedasi-anil-tetik..jpg
Merve Oflaz'ın vedasından yansıyan ve acunn.com sitesine tarafından yayınlanan fotoğraflarda dikkat çeken bir diğer detayı ise Hakan Hatipoğlu verdi.
Hakan Hatipoğlu Berna gidecek diye beklerken Merve Oflaz'ın elendiğini duyduğu anda yıkıldı.

ANIL TETİK SEVİNDİ
merve-oflaz-vedasi-hakan-hatipoğlu.jpg
Berna Canbeldek de eleme potasında olan isimdi. Anıl Tetik ünlüler adasında yakın olduğu Berna elemeden kurtulunca sevincini açık bir şekilde ortaya koydu. Arka planda ise Hakan Hatipoğlu 'nun şok olmuş ifadesi objektife takıldı.

SURVİVOR ELEMESİ - MERVE OFLAZ'IN VEDASI
Survivor All Star 15 Nisan 2015 ada konseyindeki elemeden objektiflere yansıyan başka karelerde oldu. İşte o resimlerden bir bölümü;
survivor-2015-merve-oflaz-vedasi-serenay.jpgMerve Oflaz SMS sonuçları açıklanmadan hemen önce yaptığı açıklamada şöyle demişti;
-"Çok heyecanlıyım her zamanki gibi. Başladığımızdan beri her dokunulmazlığı kaybettiğimizde ismim çıkıyor sonuç olarak. Üç kez burada kalabildim. Bu sefer dördüncü kez olacak ve kalmak istiyorum. Aklımdaki önce birleşme partisi daha sonra da final. Önce o aklımda. Bu bir nevi mezuniyet gibi. Hepimiz onu görmek istiyoruz. Daha sonra arkadaşlarımı bırakmak istemiyorum, adayı bırakmak istemiyorum. Kendimi yeni bulmuşken. Gitmek istemiyorum, kimse gitmek istemiyor. Günü gelince bir kişi hariç herkes gidecek. İnşallah gitmem eğer gidersem de hayırlısı buymuş derim."
merve-oflaz-vedasi-seranay.jpg

Merve Oflaz 'ın elenmesi Hakan ile birlikte en çok Seranay Aktaş'ı yıktı. Seranay uzun süre sarıldığı Merve Oflaz'ı bırakmak istemedi.
survivor-anil-tetik-ve-merve-oflaz-vedasi.jpg
Survivor 2015 ünlüler takımında Merve Oflaz'ın elenmiş olması Anıl Tetik 'i memnun etti. Anıl Tetik Merve Oflaz 'a soğuk bir sarılmayla veda etti.
merve-oflaz-vedasi-ve-hakan.jpg
Merve Oflaz ile vedalaşma sırasında Hakan Hatipoğlu hala girdiği şoktan çıkabilmiş değildi.

merve-oflaz-vedasi-berna.jpg
Merve Oflaz elendiği gecenin gündüzünde yaptığı açıklamada 'Bizim için adadaki palmiyelerden farkı yok' dediği Berna ile de böyle vedalaştı.