BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Acun yarışmacıyı nasıl seçiyor?

Var mısın, yok musun'a binlerce kişi başvurdu. Peki yarışmacılar nasıl belirleniyor?

Abone ol

ATV’de yayınlanan Kadir Çöpdemir’in sunduğu ’Maksat Muhabbet’ programına katılan Acun Ilıcalı, ’Var mısın, yok musun?’ yarışmasına katılabilmek için başvuruda bulunduğunu söyleyen bir izleyicinin ’Kriterleriniz nelerdir?’ sorusunu yanıtladı.

Acun, yarışmaya katılacak isimlerin nasıl belirlendiğini şöyle anlattı:

"Biz orada bir Türkiye mozaiği yapmaya çalıştık. İnternetten ciddi bir başvuru var. Oradan ön elemeler yapılıyor, ben yapmıyorum tabii bu elemeleri. Ondan sonra üç tur geçtikten sonra benim de olduğum bir jüri var. Ama burada da ben tek başıma karar vermiyorum. Ekip olarak bir jüri bu. Baktığımız zaman ’şu kriter, bu kriter’ diyemem. Sonuçta orada Türkiye mozaiğindeki eksik kimse, o mozaiğe uygun bir kişiyi alıyoruz."

ACUN, İLERİDE TALK-SHOW YAPABİLİR

Acun Ilıcalı ileriki bir zamanda talk-show yapmayı düşünebileceğini de ifade ederek, "Eğer bir talk-show yaparsam bir gün. Buna emin olabilirsiniz ki, ilk konuğum Kadir ve Beyazıt olacaktır" dedi.

Olaya espriyle yaklaşan Beyaz, "Zaten senin yüzünden yakında sadece konuk olmaya başlayacağız, programım da gidiyor arada" diye konuştu.

Acun Ilıcalı, dizi oyunculuğu yapmayı kesinlikle düşünmediğini ancak talk-show düşüncesinin ileriki bir zamanda olabileceğini ifade etti.

(Televizyongazetesi)