BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı'dan yüzyılın transferi!

Acun Ilıcalı Adriana Lima ile aşk yaşıyor! Millet gazetesinin ortaya attığı Acun Ilıcalı iddiası, magazin dünyasına bomba gibi düştü. İşte Acun Ilıcalı'dan yüzyılın transferi;

Abone ol

Acun Ilıcalı Brezilyalı Top Model Adriana Lima'ya yıllar önce hediye ettiği yüzük gerçek oluyor! İddialara göre NBA'in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric'den ayrılan Adriana Lima, TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile aşk yaşıyor. 

Ekranların dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın Adriana Lima ile aşk yaşadığı iddia edildi. Millet gazetesinin dün ortaya attığı iddiaya göre 45 yaşındaki Ilıcalı, farklı projelerde bir araya geldiği Adriana Lima ile kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladı.

acun-ilicali-adriana-lima.jpg

GİZLİ PROTOKOL İDDİASI

Acun Ilıcalı, daha önce de birlikte yaşadığı Şeyma Subaşı nedeniyle boşanacağı söylenen Zeynep Ilıcalı ile bu kez boşanma protokolü için masaya oturdu. İddialara göre Zeynep Ilıcalı'ya 50 milyon lira tazminat ödeyeceği belirtilen Ilıcalı'nın bu evlilikten üç çocuğu bulunuyor. Bu arada Ilıcalı'nın birlikte yaşadığı Şeyma Subaşı'ndan da bir kızı bulunuyor.

acun-ilicali-evleniyor.jpg

LİMA DA BOŞANDI

Acun Ilıcalı'nın 3. kez, Adriana Lima ile evleneceği öğrenildi. Adriana Lima da geçtiğimiz aylarda NBA'in yıldız basketbolcularından olan eşi Marco Jaric'den ayrılmıştı.

acun-ilicali-adriana-lima-evlilik.jpg