BIST 10.197
DOLAR 32,34
EURO 34,89
ALTIN 2.394,14
HABER /  GÜNCEL

Açılış yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi

Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar’da kendisi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen yerel basının mensuplarının isteğini kırmadı.<br...

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar’da kendisi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen yerel basının mensuplarının isteğini kırmadı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) yeni hizmet binasının açılışını yaptı.
Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde bulunan hizmet binasının açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, ATSO’nun yeni hizmet binasının Afyonkarahisar’ın gelişmesini gösteren bir işaret fişeği olduğunu kaydetti. Afyonkarahisar’ın son yıllarda sanayi ve ticaret alanında önemli adımlar attığından bahseden Başbakan Erdoğan, “Bu adımlar büyük bir aşkla, büyük bir heyecanla ilerleyerek devam ediyor. Bütün bu düşüncelerle gerek sanayide, gerekse ticarette, gerekse turizmde Afyonkarahisar’daki bu gelişmeler gururla izliyoruz. Takip ediyoruz. ATSO’nun bugün bin 500 metrekarelik bir alana sahip binası var. Böyle bir binada hizmet ve sorumluluk artarak devam etmeli. Mermer sanayinde Afyon’un uzun özel bir yeri var artık. Mermeri sadece blok olarak bunları işleyip, ihracat yapabilecek seviyeyi yakaladı” dedi.
Afyonkarahisar’ın son yıllarda sadece ulaşımda, trafikte kesişme noktası olmaktan çıktığını, hava ulaşımında da çok farklı bir yere geldiğini dile getiren Başbakan Erdoğan, kentin termal turizm noktasında da önemli bir çekim alanı haline geleceğini söyledi.

BASIN MENSUPLARINI KIRMADI
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde kampın yapıldığı otelin yakınında bulunan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı hizmete açtı. Açılış töreni sonrasında ATSO üyesi sanayici ve iş adamaları ile bir süre görüşen Başbakan Erdoğan, bina çıkışında kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen kentteki yerel basın mensuplarının isteğini geri çevirmedi. Basın mensupları ile bina içerisinde hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Erdoğan, selfie pozu verdi. Fotoğrafın ardından basın mensupları Başbakan Erdoğan’a teşekkür ettiler.
Program bitiminde Başbakan Erdoğan’ın binadan çıkmasını yoğun yağmur altında bekleyen Başbakanlık korumaları ise adeta yağmura karşı sınav verdiler. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur altında Başbakan’ın bineceği aracı bekleyen korumaları giydikleri yağmurluklar da şiddetli yağmurdan koruyamadı.
(İHA)