BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Öğrencilere cumhurbaşkanı kim olsun diye sordu

Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü’nde konuşan ünlü sanatçı Hülya Avşar, esprileriyle gençleri güldürdü. Öğrencilere kimin ...

Abone ol

Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü’nde konuşan ünlü sanatçı Hülya Avşar, esprileriyle gençleri güldürdü. Öğrencilere kimin cumhurbaşkanı olması gerektiğini soran Avşar, "Başbakan Erdoğan olmalı mı" deyince salondan "hayır" sesleri yükseldi. Avşar İlker Başbuğ’u sorunca ise salondaki öğrencilerin alkışladığı görüldü.
Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama kulübü tarafından düzenlenen "Pazarlama Dahileri Zirvesi" programının konuğu ünlü sanatçı Hülya Avşar oldu. Ünlü sanatçı Avşar, kariyerini ve yaptığı girişimlerle markalaşma sürecini üniversite öğrencilerle paylaştı.
Geçtiğimiz yıllarda söylediği "Mesleki anlamda ölmemek için öldürürüm" sözünü hatırlatan Avşar, "Evet bizim camiada kimseden dost olmaz. Doğru. Olmam niye olayım. Niçin olacağım? Aynı meslekte olup da onun başarılı olmasını ‘ah canım arkadaşım sen başarılı ol yeter ki, ben mutluluktan havalara uçarım’ Yok canım. Hiç öyle bir şey yok. O değil ben başarılı olacağım. O niye olsun. Hiç kusura bakmayın bu işin duygusal tarafı yok" dedi.
Üniversiteli öğrencileri sorduğu "Sizce marka nedir" sorusunu da yanıtlayan Avşar, "Marka çizgiyi aşmamak demektir. Her şeyden önce her şeyin çizgisini bilmek demektir. Şimdi burada gereksiz saçma bir espri yapsam bir kişiyi bile soğutabilir benden. Çizgi dediğimiz şey bu işte. Marka olmak bilerek yapılan bir şey değilir, insanın DNA’sında olan bir şeydir" ifadelerini kullandı.
Kızı ile ilişkisini anlatan Hülya Avşar daha önce kızı Zehra ile birlikte bir köşkte oturduğunu, evin içinde birbirleriyle dahili telefonda konuştuklarını söyleyen Avşar, Kızımlar yıllarca köşkte dahili telefonla konuştum. Ne kadar aptalca bir şey. Tek katlı bir eve geçerek hayatımın en doğru işini yaptım. Şimdi yan yana odalardayız ve gözümüzü açıyoruz birlikteyiz" şeklinde konuştu.
Sempatik tavırları ve yaptığı esprilerle öğrencilerin gönlünü kazanan Avşar Kızı bir öğrencinin evlilik üzerine sorduğu bir soruya "Evlilik dünyanın en güzel şeyi ama evlenmiş ayrılmış ve çocuk sahibi olmuş kişiler için ikincisi hiç doğru bir şey değil bence. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Özgürlük gibisi yok ama tabii ki sevgilim olacak. O başka. Her şeyin bir zamanı var, yalnız olmayacağım" diyerek öğrencilerden büyük alkış aldı.
Kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Avşar öğrencilere "sizce cumhurbaşkanı kim olur? Tayyip Erdoğan, İlker Başbuğ mu Meral Akşener mi" diye sordu.
"Başbakanımız sayın Tayyip Erdoğan olmalı mı" diyen Avşar, öğrencilerden "hayır" cevabını alınca bu kez "İlker Başbuğ’u mu" diye sordu. Salondan yükselen alkışı gören Avşar kızı, "Meral Akşener olabilir mi sizce" diye devam etti. Öğrencilerden bir kısmının Meral Akşener ismini de alkışladığı görüldü.
6-7 sene sonra siyaset adına bir şeyler yapmak istediğini söyleyen Avşar, "Siyasetin değişeceğini, oraya da bir renk katacağımı düşünüyorum. Siyasetin göbeğinde değil sivil toplum örgütü olarak olabilir. Siz hatırlıyor musunuz hani göğüsleri açık bir millet vekili vardı. İtalyan Cicilyano. İşte ben onun kafasındayım. Ne fark eder milletvekili olabilirsin ben mini eteğimi de giyerim" ifadelerini kullandı.
(İHA)