BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,14
ALTIN 2.468,90
HABER /  GÜNCEL

Acılı annenin feryadı yürek yaktı

Konya'da tali yoldan çıkan kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Abone ol

KONYA'da tali yoldan çıkan kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 23.15 sıralarında Konya-Adana Karayolu Karatay İlçesine bağlı Sakyatan beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sedir Eken kardeşi 30 yaşındaki Eşref Eken ile birlikte 42 SL 895 plakalı kamyonetiyle akşam saatlerinde sulama yapmak üzere tarlaya gitti. İşlerini bitiren iki kardeş Sedir Eken'in yönetimindeki kamyonetle tali yoldan anayola çıktıkları sırada Konya istikametine gitmekte olan İsmail Hakkı Gülbahçe(38) idaresindeki 42 GN 732 plakalı TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet yoldan 20 metre uzaklıktaki şarampole yuvarlandı. Sürücü Sedir Eken ve kardeşi Ekrem Eken kamyonet içerisinden tarlaya fırladı. Kazada ağır yaralanan Sedir Eken 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Eşref Eken ise ambulansla Meram Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SEDİR'İM NEREDE?

Kazayı haber alarak olay yerine gelen anne Zeliha Eken(57) olay yerinde sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden oğlu Sedir Eken'i son bir kez daha görmek isteyen Zeliha Eken,"Sedir'im nerede. Ne olur Sedir'im ölmesin. Canım Sedir'im nerede" diyerek gözyaşı döktü. Çevredekiler tarafından Sedir iyi diyerek sakinleştirilmeye çalışılan Zeliha Eken sinir krizi geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Sedir Eken'in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.