BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,99
ALTIN 2.446,59
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda molotoflu saldırı

Beyoğlu'nda yüzleri maskeli bir grup, markete gıda malzemesi getiren kamyonuna molotofkokteyli atarak yaktı.

Abone ol

Beyoğlu?nda yüzleri maskeli bir grup, markete gıda malzemesi getiren kamyonuna molotofkokteyli atarak yaktı. Alev alev yanan kamyon itfaiye ekipleri tarafından bitişikteki binalara sıçramadan söndürüldü.

Olay, Beyoğlu Piyalepaşa caddesi üzerinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli bir grup, markete gıda malzemesi getiren park halindeki kamyona molotofkokteyli attı. Çalışanların market içinde olduğu sırada meydana gelen olayda yanmaya başlayan kamyonu alevler sardı. Kısa sürede alev topuna dönen kamyon, kullanılmaz hale geldi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan kamyona su ve köpük sıkıp kısa sürede söndürdü. İtfaiye ekipleri alevlerin bitişikteki evlere sıçramaması için önlem aldı.

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında kamyonun alt kısmında elektrik kaçağı oluştu. Kısa süreli paniğe neden olan kaçağın neden olduğu ikinci yangın da büyümeden söndürüldü. Bir görgü tanığı "Ben sese çıktım. Bir anda geldiler. Yüzleri maskeli 5-6 kişiydi. Sonra kamyonu yanarken gördüm" dedi. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.