BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.429,88
HABER /  MEDYA

Abdurrahman Dilipak'ın dilinin altındaki bakla!

Abdurrahman Dilipak tam da 4 eski bakan hakkında fezlekelerin görüşüldüğü gün 'yolsuzluk' fırçasıyla döktürdü. Bu sözlerin muhatabı kim? Dilipak ne biliyor?

Abone ol

İNTERNET HABER - 17 Aralık yolsuzluk iddialarının yeniden gündeme taşındığı gün Yeni Akit si yazarı Abdurrahman Dilipak'tan gelen 'yolsuzluk açık mektubu' merak yarattı.

Yazıyı okuyanların kanaati Dilipak'ın kulağına bir takım söylentilerin geldiği yönünde. Yazıda tam hedef belirtmemiş olsa da kendi mahallesindekilere sesleniyor.

Dilinin altındaki baklayı gizleyen Dilipak, 'o meçhul yiyicilere' diyerek zehir zemberek bir açık mektup yayınladı. Sözlerinden AK Parti'deki bazı isimleri kastettiği kanaati yaratan Dilipak,  "Davanıza ihanet ediyorsunuz.. Dininize, bu millete ihanet ediyorsunuz.. Yediğiniz yetim hakkıdır" diye seslendi.

Dilipak'ın iddiasına göre yolsuzluk yapan bu kişiler Paralel Yapı'nın takibinde ve onlar üzerinden hükümet tehdit edilecek.

İşte o yazıdan bölümler;

O meçhul yiyiciye, torpilciye, rüşvetçiye açık mektubumdur..

Bakın söylüyorum, yolsuzluk yapanlar, sakın ha! Yanlış bir adım sonunuz olur.. Bana kalırsa nefsinize hakim olamıyorsanız, istifa edip, bir köşeye çekilin.. İhtirasınız sizi helak edecek.

(... ) Yüksek yargıda ya da yüksek siyasette ya da iktidara yakın, bürokrasideki birtakım yiyicilerle sıcak ilişkileri olan tanıdıklarınız da sizi kurtaramaz.. O size haram lokmayı helal kılan emekli müftülerinizin de o gün size bir faydası olmaz.. Utanmadan bir de sureti haktan gözükmüyorlar mı? Kendi günahlarını gizlemek için, aldıklarının bir kısmını da vakıf, dernek, yurt, kurslara yardım eder gözükmüyorlar mı? Şeytan sizi bunlarla aldatmasın.

O ZIRH KENDİLERİNİ BOĞAR

Artık köşenize çekilseniz ve yediğiniz naneleri sindirmeye çalışsanız. Tevbe etseniz olmuyor mu? Bu işin bir de ahireti var, hiç mi düşünmezsiniz.. Bu adamları ne kadar sırtımızda taşıyacağız daha bilmiyorum.. Bunlar makamlarını, koltuklarını kendileri için bir dokunulmazlık zırhı olarak görüyorlar.. Ama o zırh sandıkları şey gün gelir kendilerini boğar..

PARALEL BUNLAR ÜZERİNDEN TEHDİDE BAŞLAR

Bunlar keşke aday olmasalardı yerel yönetimde. Dilerim milletvekili seçimlerinde yine ön sıralarda yer almazlar.. Aday olanların bir kısmı yine kazandı.. Belediye meclislerinde yine birtakım isimler kritik yerlere geldi.. Bakın bunları derin yapılar, paraleller ya da örgütler yakından tanıyor.. Yakında tehdide, şantaja başlarlar. Hatta başladılar bile.. Davanıza ihanet ediyorsunuz.. Dininize, bu millete ihanet ediyorsunuz.. Yediğiniz yetim hakkıdır..

HEPSİNİN YURT DIŞINDA HESAPLARI VAR

Kimi tarikat ve cemaat örgütlenmesi içinde.. Kimi bizzat kendisi bu işin içinde, kimi oğlu, kimi damadı, kimi kızı, kimi eniştesi üzerinden yapıyor bu işi.. Kimi yeğeni, kimi kardeşi üzerinden..
Hepsinin yurtdışında paraları var.. Yurtdışındaki paralarını teminat gösterip, Türkiye'deki işletmelerine, yurtdışından alınmış kredi gibi o paraları geri getiriyorlar..

YEDİKLERİNİZ NASİYELERİNİZDEN DÖKÜLÜYOR

Bir de kendi aralarında bir grup oluşturup halka ve iktidara nasihat etme iddiasında olanlar yok mu? Ya hu artık yedikleriniz nasiyelerinizden dökülüyor.. Akıllarınca kadrolarını kuracaklar, iktidar ve toplum nezdinde saygın bir toplulukla ağırlık oluşturacaklar.. Ha, şunu da söyleyeyim, o birlikte iş tutup, birlikte yediğiniz kişiler var ya, yarın onlar da zoru görünce ya da bir gün vicdanlarının sesini dinleyip geri döndüklerinde size soracak soruları ve hesapları olmalı..
Bu millet kimsenin uçkur ve haram lokmasına katık desteği vermez.
Düşün yakamızdan!

SİZİ KİMSE KURTARAMAZ

Yarın işler ters gitmeye başladığında..
Artık çok geç olmuş olur ve sizi kimse kurtaramaz.. Benden söylemesi. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Sonra "demedi" demeyin de..
Bu iktidar da; sizin, paralelcilerin şantajına boyun eğmeniz karşısında sesiz kalamaz, kalmayacaktır, kalmamalı da..
Zalimler için yaşasın cehennem..

KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR İŞTE ÜCRETLER VE KILAVUZ