BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.422,33
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Gül 15 Temmuz anmasına katıldı mı sürpriz var!

15 Temmuz haftasında Abdullah Gül, Fethullah Gülen'in açıklamaları ile gündeme oturmuştu. Hal böyle olunca Gül'ün 15 Temmuz etkinliğine katılıp katılmayacağı merak konusu olmuştu. İşte gecenin sürprizi.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu hafta Fethullah Gülen'in 'Gül beni görmeye geldi" açıklaması sebebiyle gündemdeydi. Bu iddiayı yalanlayan Abdullah Gül'ün 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde boy gösterip göstermeyeceği merak konusu olmuştu.

Abdullah Gül, İstanbul'daki 15 Temmuz şehitler köprüsündeki etkinliğe en ön sıradan katılan isimlerden oldu. Törene, Gül'ün dışında eski Başbakanlardan Tansu Çiller, spor, sanat ve iş dünyasından bazı isimler de katıldı.

Düzenlenen törende konuşma yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasının başında Abdullah Gül'ü de selamlaması da dikkat çeken ayrıntılardan biriydi.

15 TEMMUZ MESAJI
Abdullah Gül 15 Temmuz için bir de mesaj yayınladı. Gül sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı 15 Temmuz mesajında, "Tam bir yıl önce, hain darbe teşebbüsünü canlarını feda ederek önleyen kahraman şehitlerimizi rahmetle ve minnetle gazilerimizi şükranla anıyorum. Allah aziz milletimizi daima mutlu ve devletimizi payidar etsin" dedi. 

TANSU ÇİLLER DE ORADAYDI

Eski Başbakan Tansu Çiller, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde düzenlenen anma törenine katıldı. Çiller, Erdoğan'ın şehitler Abidesi açılışında yanında yer aldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanında eski Başbakanlardan Tansu Çiller de anma töreninde yerini aldı.

Fethullah Gülen dedi Abdullah Gül ve Davutoğlu ona gitmiş...

Abdullah Gül'den açıklama! Gülen'le görüştü mü?