BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  SPOR

Abdullah Avcı Sörloth'ta ısrarcı! O transferden vazgeçiliyor

Trabzonspor, Alexander Sörloth için fedakarlık yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da çok istediği Norveçli golcü gelmesi halinde Bordo-mavililer kanat transferinden vazgeçecek.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Sörloth ve Hamsik'i tabii ki takımda görmek isterim" diyerek bu iki ismi resmen açıklamıştı. Bordo-mavili takımda bizzat Başkan Ahmet Ağaoğlu, Leipzig forması giyen Sörloth için transfer görüşmelerini sürdürürken, Avcı'yı da bilgilendirdi.

"Vazgeçmeye hazırım"
Tecrübeli teknik adam bu transferin gerçekleşme ihtimali üzerine, "Sörloth'un gelmesi durumunda ekonomik açıdan sağ kanat transferinden vazgeçmeye hazırım" dedi.

1 milyon yorum
Trabzonspor taraftarları Sörloth için operasyon başlattı. Bordo-mavili futbolseverler, Norveçli golcünün Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafına "Come to Trabzonspor" mesajını yazdı. Yorumlar 1 saatte 1 milyonu aştı.

Sol bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor için İspanya'dan bir iddia ortaya atıldı. Elche kulübünün, Mojica'nın 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaması halinde bordo-mavililer devreye girecek. Bonservisi Girona FC'de olan 28 yaşındaki Kolombiyalı sol bek, geçen sezonun ilk yarısında da İtalyan Atalanta forması giymişti.