BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  GÜNCEL

Abdülkadir Selvi'den bomba Osman Kavala çıkışı! Atılacak bir adım...

Osman Kavala ile ilgili Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'den ilginç bir iddia geldi. Selvi, Kavala'nın serbest bırakılmasıyla AB ile ilişkilerin yeni bir ivme kazanacağını yazdı.

Abone ol

FETÖ ve PKK'ya yardım, Gezi olaylarının finansörlüğü gibi suçlamalarla tutuklu bulunan Osman Kavala ile ilgili Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'den ilginç bir iddia geldi. Selvi, Kavala'nın serbest bırakılmasıyla AB ile ilişkilerin yeni bir ivme kazanacağını yazdı. 

HER ALANDA DENGELEME... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Dengeleme” stratejisinin sadece ekonomi açısından değil, uluslararası ilişkilerde de yeni dönemin şifresi olarak gördüğünü belirten Selvi, "ABD ile Brunsonkrizi, AB ile ilişkilerin normalleşme süreci, Almanya ile yakınlaşma, Hollanda ile karşılıklı büyükelçilerin atanması ilk çırpıda sayabileceğimiz örnekler" dedi.

OSMAN KAVALA OLAYINDA ATILACAK BİR ADIM... Abdülkadir Selvi yazısını şöyle bitirdi: "ABD ile yaşanan ekonomik ve siyasi kriz bize AB ile ilişkilerin ne denli önemli olduğunu gösterdi. 11 Aralık’ta açıklanacak olan “Yargı Reformu Stratejisi” ve “Gümrük Birliği”nin yenilenmesiyle AB ile ilişkilerimizin yeni bir ivme kazanması hedefleniyor. Osman Kavala olayında atılacak bir adım ise çarpan etkisi yapar."

Osman Kavala tutuklandı! Kimdir bu 'Kızıl Soros'?

Prof. Dr. Ayşe Buğra kimdir eşi Osman Kavala nereli?