BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.497,35
HABER /  GÜNCEL

Polisler de şaşıp kaldı! Gözaltında 'tabanca senin' kavgası..

Adana’da arka ve ön plakalı sökülmüş otomobil polisin ‘dur’ ihtarına uymayınca kovalama sonucunda yakalandı. Araçta bulunan 6 kişi, araçtaki ruhsatsız tabanca için "tabanca senin" kavgasına tutuştu.

Abone ol

Adana’nın Seyhan ilçesinde polis ekipleri, arka ve ön plakalı sökülmüş bir otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Ancak ismi öğrenilmeyen araç sürücüsü ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Kısa kovalamacanın ardından Hırsızlık Büro Amirliği polisleri aracı kıskıvrak yakaladı.

ARAÇTA RUHSATSIZ SİLAH ÇIKINCA... Polis ekipleri, şahısları araçtan indirirken, araçta arama yaptı. Ön koltuğun altında polis yaptığı aramada bir tane ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Araç içerisinde bulunan 6 kişi, tabancanın kendilerine ait olmadığını söyledi. Daha sonra ise şahıslar birbirlerini suçlamaya başladı tabanca senin diyerek.

PARMAK İZİ BELLİ EDECEK... Şahıslarda yapılacak parmak izi sonrasında tabancanı kime ait olduğu belirlenecek. Şahıslar gözaltına alınarak 5 Ocak Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma açıldı.