BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

ABD'li kuruluştan Gökçek'e ödül!

ABD’nin saygın kuruluşlarından Internet Marketing Association ilk kez bir Türk belediye başkanını ödüllendiriyor...

Abone ol

ABD’nin saygın internet ve teknoloji kuruluşu Internet Marketing Association Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ‘’Dünyada Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Belediye Başkanı’’ seçti.

ABD’li teknoloji ve internet şirket yöneticilerinin kurduğu Internet Marketing Association (IMA)’nın her yıl düzenleyerek Google, Facebook, Adobe gibi dünya devlerini konuşmacı olarak ağırladığı ve ödüllendirdiği IMA-Impact Awards bu yıl 20-22 Eylül’de Las Vegas’da gerçekleşecek. Sosyal platfromların yöneticilerinin yanı sıra Microsoft, IBM, Adobe gibi devler ve Nevada Valisi Brian Sandoval ile Las Vegas Belediyesi’nden temsilciler de katılacak.

ÖDÜLÜ KAZANAN İLK TÜRK BELEDİYE BAŞKANI

Bu yıl IMA’nın Facebook sayfasında açıklanan duyuruda, kuruluşun 21 Eylül’deki ödül töreninde Life Time Achievement – Yaşam Boyu Başarı Ödülü temel kategorisi altındaki ‘’The Best Use of Social Media by A Mayor in the World’’ – ‘’Sosyal Medyayı Dünyada En İyi Kullanan Belediye Başkanı’’ ödülü bu yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e verilecek. Geçen yıl Las Vegas Belediye Başkanı Carolyn G. Goodman’in aldığı bu ödülü ilk kez bir Türk belediye başkanı kazanmış olacak.

IMA iki aylık bir inceleme sonucu verdiği bu ödülün verilme sebebi ve kriterleri Facebook sayfalarından paylaşmış. Paylaşıma göre Melih Gökçek’in yüksek takipçi sayısı, takipçileriyle olan bağının gücü, belediyesini yönettiği şehre dair yorum ve eleştirileri dinlemesi ve aynı kanaldan cevap vermesi, tüm sosyal medya iletişimini şahsının bizzat yönetmesi kriterlerinin göz önünde bulundurulduğu, bu başarı ve istikrardan yola çıkarak ödülün verildiğini belirtmiş.