BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.392,05
HABER /  POLİTİKA

ABD değişti CHP takılı kaldı

Topbaş ikinci dönem de İstanbul'u istiyor. CHP'nin yaşadığı aday problemine farklı bir bakış açısı getirdi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2009 Mart ayında yapılacak seçimlerde aday olup olmayacağı yönündeki soruya, "Sizin bundan şüpheniz mi var? Durmak yok, hız kesmeden yola devam diyoruz." cevabını verdi.

CHP'nin aday değil zihniyet problemi yaşadığını ifade eden Topbaş, "Amerika bile değişti, Cumhuriyet Halk Partisi takıldığı yerde kaldı." dedi.

Kadir Topbaş, yapımı tamamlanan Şişhane - Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi metrosu deneme sürüşlerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gazetecilerin 2009 Mart'ında yapılacak yerel seçimleri hatırlatarak "Adaylık konusunda ne düşünüyorsunuz? Başbakan'dan bu konuda bir sinyal aldınız mı?" şeklindeki sorusu üzerine Başkan Topbaş,

"Sizin bundan şüpheniz mi var? Durmak yok, hız kesmeden yola devam diyoruz. İstanbul kararını verecek. Ama hamdolsun bizim şu anda halkımızla olan durumumuz gayet iyi ve birileri başkan girecek mi, girmeyecek mi? girmeyecek herhalde diye kafa bulandırmaya çalışıyorlar. Biz buradayız. Hizmetimizin devam etmesi gerekiyor. İstanbul'da bir problem yok. 4,5 yıl öncesinden İstanbul çok farklı. Gören gözler bunu söylüyor, yaşayanlar bunu söylüyor, görmek istemeyenler görmeyebilir." şeklinde konuştu.