BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.442,57
HABER /  GÜNCEL

Abba'nın hiç duyulmamış bir parçası piyasaya çıkıyor

Pop dünyanın yıldızı sönmeyen grubu Abba yeniden piyasaya çıkaracağı sonuncu albümüne daha önce hiç duyulmamış bir şarkı daha ekledi.

Abone ol

Pop müzik dünyasının yıldız gruplarından Abba, sonuncu albümleri The Visitors'ın yeniden piyasaya çıkacak özel baskısında daha önce hiç duyulmamış eski bir şarkısına da yer verecek.

1994'den bu yana ilk kez arşivlerine geri dönen İsveçli grup From A Twinkling Star To A Passing Angel adlı şarkıyı albüme eklemeye karar verdi.

Abba'nın şöhretinin dorukta olduğu yıllarda kaydedilmiş olan şarkının, büyük yankı uyandıracağı belirtiliyor.

The Visitors, ilk olarak 1981 yılında, grubun dağılmasından bir yıl önce piyasaya çıkmıştı. Yeni baskısı ise Nisan ayında raflarda olacak.

Abba adına yayımlanan açıklamada, "1994'deki Thank You For The Music koleksiyonundan bu yana Abba ilk kez eski kayıtlarını gözden geçirdi ve grubun zirvede olduğu yıllardan kalma, daha önce hiç duyulmamış bu parçayı albüme ekledi." denildi.

The Visitors albümünün yeni baskısında ek parçalar ve arşivlerden alınma, daha önce yayınlanmamış ender görüntüleri içeren bir DVD de yer alacak.

Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus ve Anni-Frid Lyngstad'dan oluşan Abba grubunun birçok şarkısı, 1974 ve 1982 yılları arasında dünyanın birçok ülkesinde ardarda liste başı olmuştu.

1974 yılında Waterloo adlı şarkılarıyla Eurovision Şarkı Yarışmasında birinci olarak büyük ün kazanan Abba, pop müzik dünyasından çekilmesinden yıllar sonra bile Mamma Mia! müzikali ve ardından aynı adı taşıyan film sayesinde büyük kitlelerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Dünya çapında 200 milyondan fazla plak ve CD satışı yapan grup, hala yılda 2 milyonu aşkın satış yapmaya devam ediyor.