BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

A Milliler kolları sıvadı

A Milli Futbol Takımı, Eylül'de yapılacak Ermenistan maçı için İstanbul'da toplanmaya başladı.

Abone ol 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele edecek (A) Milli Futbol Takımı, 6 Eylül’de deplasmanda Ermenistan ve 10 Eylül’de de İstanbul’da Belçika ile oynayacağı maçlar için İstanbul’da toplanmaya başladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in açıkladığı aday kadroda bulunan futbolculardan lig maçlarını oynayanlar, bugün Swissotel’de bir araya geliyor. Kadrodaki diğer oyuncuların lig maçlarını oynadıktan sonra kampa katılacakları bildirildi.

Milli futbolculardan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, otelin girişinde yaptığı açıklamada, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda güzel işler yaptıklarını ifade ederek, "Şimdi bu güzellikleri Dünya Kupası elemelerinde de devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz Ermenistan’ı deplasmanda yenerek, elemelere 3 puanla başlamak" dedi.

Trabzonsporlu Selçuk İnan ise yeni takımıyla lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, "Bunu devam ettirmek istiyoruz. Trabzonspor’daki performansımla (A) Milli Takım’a çağrılmak güzel. Bordo-mavili takıma katkı sağladığım için mutluyum" diye konuştu.

Ermenistan ile deplasmanda yapacakları maçın zor geçeceğini vurgulayan Selçuk, "Rakibimizle ilk kez orada kendi sahasında oynayacağımız maç zor olacak, ancak hem Ermenistan hem de Belçika maçlarını kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.