BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

A Milli Takım Kazakistan'a kilitlendi

A Milli Futbol Takımı'mız, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında bugün Kazakistan'ı ağırlayacak.

Abone ol

Ay-Yıldızlılarda tek hedef Kazakistan'ı mağlup ederek 6 Eylül Salı günü Avusturya ile deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesi avantaj yakalamak ve yeniden grup ikinciliğine yükselmek.

Şike soruşturması sebebiyle zor bir süreçten geçen Türkiye, A Milli Futbol Takımı'mızla sevinmek istiyor. Euro 2012 elemeleri A Grubu'nda yer alan Ay-Yıldızlılar, bugün Türk Telekom Arena'da Kazakistan'ı konuk ediyor. Salı günkü Avusturya maçı öncesi galibiyeti amaçlayan Hollandalı çalıştırıcı Guus Hiddink de kaybedilen imajı Milli Takım'ın kazanacağını söylüyor.

DÖRDÜNCÜ RANDEVU

A Millilerimiz, Kazakistan ile ise tarihindeki dördüncü maçına çıkacak. Millilerimiz şimdiye kadar oynanan 3 maçtanda sahadan galibiyetle ayrıldı. Ay-yıldızlı ekibimiz bu maçlarda 13 kez rakip fileleri havandırırken, kalesinde hiç gol görmedi.

GÖKHAN GÖNÜL KADRODAN ÇIKARILDI

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde bugün Kazakistan, 6 Eylül'de de Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Gökhan Gönül aday kadrodan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Gökhan'ın bugün yapılan kontrollerde, gövdesinin sağ tarafında yumuşak dokuda ezilme ve kanama, kaburga kemiğinde de ödem tespit edildiği, Avusturya maçına kadar da iyileşemeyeceği ifade edilerek, kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

MUHTEMEL KADROLAR

Türkiye: Volkan Demirel, Hakan Balta, Serdar Kesimal, Servet Çetin (Sabri Sarıoğlu), Gökhan Gönül, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Burak Yılmaz, Colin Kazım.

Kazakistan: Nesterenko, Mukhtarov, Smakov, Logvinenko, Nurdauletov, Geteriev, Schmidtgal, Khairullin, Konysbaev, Gridin, Ostapenko.

SAAT: 20.00

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Clement Turpin