BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

9 yaşındaki kıza tecavüz etti

Çocuk tecavüzcüsünü cebinde taşıdığı kadın pedleri yakalattı.

Abone ol

Karaman’da hırsızlık amacıyla girdiği evde 9 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, polis ekiplerince yakalandı. Ceplerinde taşıdığı kadın pedleriyle yakalanan zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman’da 27 Mayısta Gazi Dükkan Mahallesi’nde bir evde 13 ve 15 yaşındaki ablaları ile birlikte uyuyan M.N.Ö. (9) isimli kız çocuğu, eve hırsızlık amacıyla giren bir kişinin tecavüzüne uğradı. Küçük kızın çığlıkları üzerine odada bulunan ablaları uyandı, ancak söz konusu kişi evden kaçmayı başardı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmayı yürüten Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürülüğü ekipleri, şüpheliyi evden ayrılırken gören ablaları ve daha önce girdiği başka bir evde aynı kişinin cinsel tacizine uğradığı öne sürülen bir başka kız çocuğunun verdiği eşkal doğrultusunda çalışmalarını yürüttü.

Polis, bu tür olaylardan sabıkası bulunan çok sayıda kişiyi incelerken, bazılarından da sperm örnekleri aldı.

Ekipler, araştırmalarını sürdürdüğü sırada önceki gün eşkale uyan ve şüpheli hareketlerde bulunan İbrahim K’yi (24) sokakta durdurarak üst araması yaptı. İbrahim K’nin üst aramasında, ceplerinde kullanılmış ve kullanılmamış kadın pedleri bulundu. Gözaltına alınan zanlının evinde yapılan aramada ise girdiği evlerden çaldığı belirlenen çok sayıda kadın iç çamaşırı ile kadın pedleri bulundu.

İfadesinde M.N.Ö’ye tecavüz ettiğini itiraf ettiği belirtilen İbrahim K, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Lise mezunu olan ve hafta sonu yapılan ÖSS’ye de girdiği tespit edilen İbrahim K’nin ifadesinde, hırsızlık amacıyla girdiği evlerde para ve değerli eşyanın yanı sıra kadın çamaşırları da çaldığını söylediği öğrenildi.

Zanlının yaptığı olaylardan pişman olduğunu ve tedavi olmak istediğini ifade ettiği de kaydedildi.