BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.380,27
HABER /  GÜNCEL

80 yaşında grup seks yapınca...

80 yaşında Bursa'nın en tanınmış sünnetçisi grup seks yapınca bakın başına neler geldi.

Abone ol

Bursa’da 80 yaşındaki sünnetçi, uyarıcı ilaç alıp evine temizliğe gelen kadın ve kocasıyla grup seks yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

İddiaya göre, Bursa’nın tanınmış sünnetçileri arasında yer alan 80 yaşındaki Hüseyin Birden, tek başına yaşadığı evine temizliğe gelen 40 yaşındaki N.K. ile para karşılığında birlikte oluyordu. Kadının kocası 43 yaşındaki Ş.K. da durumu biliyor ve ses çıkarmıyordu.

‘BANYODA BULDUK’

Önceki gün N.K., eşiyle birlikte Hüseyin Birden’in evine temizliğe geldi. Birden, temizlik sonrası N.K. ile 2 kez ilişkiye girdi. Bu sırada kadının eşi Ş.K. diğer odada bekledi. Yaşlı sünnetçiden sonra, kocası da eşiyle 3 kez birlikte oldu. Ardından da N.K., Ş.K. ve Hüseyin Birden, grup seks yapmaya karar verdi. Ş.K., N.K. ve Hüseyin Birden grup seks yaparken, yaşlı sünnetçi aniden fenalaştı. Ş.K. ve karısı N.K., adamı banyoya götürüp yüzünü yıkamaya ve ayıltmaya çalışsa da Birden, son nefesini vermişti.

Sünnetçinin öldüğünü anlayınca paniğe kapılan temizlikçi kadın ve kocası, yaşlı adamı banyodaki küvete yatırıp, polisi aradı. Çift, eve gelen polise “Eve geldiğimizde böyle bulduk” dedi. Ama yapılan kısa soruşturmada gerçek gün yüzüne çıktı. Adliyeye çıkarılan karı-koca savcılıktan serbest bırakılırken, 80 yaşındaki Hüseyin Birden’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.


EMANET ARABAYI BAKIN NE YAPTI?

[PAGE]



İzmir'in Foça ilçesinde aşırı alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, emanet aldığı kamyonet ile uçuruma uçtu.

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah erken saatlerde Foça-İzmir Karayolu Eski Çöplük mevkiinde meydana geldi. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen 38 yaşındaki F. Y. isimli sürücü İzmir'in Menemen ilçesinden emanet aldığı 35 MHE 54 plakalı açık kasa kamyonet ile Foça ilçesine gitmek için yola çıktı.

Foça yakınlarındaki Eski Çöplük mevkiine geldiği sırada virajı alamayan F.Y. Direksiyon hakimiyetini kaybedince yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak duran araçta sıkışan, F.Y. AKS 110 ekibi tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan F.Y. 112 Acil

Servis görevlilerinin ilk müdahalesinden sonra sedyeye konularak yukarı çıkarıldı. Ambulansla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan F.Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı ve aşırı derecede alkollü olduğu bildirildi.

10 SANİYE İLE NASIL ÖLÜMDEN KURTULDULAR

[PAGE]



Muğla'nın Düğerek mahallesinde otobüs durağında bekleyen 5 kişi, 10 saniyeyle ölümden kurtuldu.

Öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Düğerek'ten Muğla merkeze gelmek isteyen vatandaşlar otobüs durağında minibüsün gelmesini beklediler. Kenan Kamaş yönetiminde 48 TM 0212 plakalı yolcu minibüsü durağa yanaştı. Durakta bekleyen 5 kişi minibüse bindi. Son yolcu minibüse bindiğinde dağdan büyük kayalar yolcu durağının ve minibüsün üzerine düştü.

Durakta bekleyen yolcular 10 saniyelik farkla ölümden kurtuldular. Minibüsün ön camları kırılırken kazada yaralanan ve ölen olmayışı en büyük teselli oldu.

Ölümden 10 saniyelik fark ile kurtulduklarını söyleyen yolcular, "Yaklaşık 10 dakika boyunca durakta minibüsün gelmesini bekledik. Minibüse bindik, daha kapıyı kapatmadan tepemize kayalar düştü. 10 saniye daha durakta kalmış olsaydık hepimiz kayaların altında kalmış olacaktık" dediler.


GASPÇILAR KENDİLERİNİ NASIL ELE VERDİ?

[PAGE]



Adana'da ilköğretim öğrencilerini, "Aracım arızalandı, yardımcı olur musunuz?" diyerek sessiz bir yere götürüp boğazlarına bıçak dayayarak cep telefonu ve paralarını aldığı ileri sürülen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Polis, zanlıya ikinci el cep telefonu satan iş yerinde bulduğu çalıntı telefon sayesinde ulaştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 16 Ocak günü 14 yaşında bir ilköğretim okulu öğrencisinin yanına gelen bir kişi, "Aracım arızalandı, bana yardımcı olur musun?" dedi. Öğrenciyi sessiz bir yere götüren şahıs, elindeki bıçağı çocuğun boğazına dayayıp, "Bağırırsan öldürürüm" diyerek telefonunu alıp kaçtı. Bu olaydan 5 gün sonra aynı yerde ve aynı yöntemle 15 yaşında başka bir öğrencinin cep telefonu çalındı.

Çocukların başlarına geleni ailelerine anlatması üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine başvuruda bulunuldu. Gasp Büro dedektifleri, verilen eşkal üzerine harekete geçti. Bir yandan Kuruköprü ve Hanedan Mahallesi çevresinde önlem alan ekipler, bir yandan da ikinci el telefonu alım satımı yapan kişileri inceleme altına aldı.

Gasp dedektifleri, ikinci el cep telefonu satan bir iş yerinde gasp edilen telefonlardan birini buldu. Ekipler, ayrıca şahsın kimlik fotokopisine ulaştı. Gaspçının Müslüm M. (25) olduğunu belirleyen ekipler, şahsı çocukları kandırdığı Kuruköprü yakınlarında avını ararken ele geçirdi. Emniyete götürülen şahıs, iki öğrenci tarafından teşhis edildi.
Herhangi bir suç kaydının bulunmadığı belirtilen 2 çocuk babası Müslüm M.'nin ifadesinde, "Berberlik yapıyordum. İşsiz kaldım. Eşimle aram bozuktu. Para bulamadığım bu yolu seçtim ve özellikle yaşı küçük çocukları seçtim" dediği öğrenildi.

ZORLA GÜZELLİK OLMAZ. İŞTE ÖRNEĞİ

[PAGE]



Kocaeli'nde iki yıl önce babası tarafından zorla evlendirildiği iddia edilen 19 yaşındaki bir çocuk annesi kadın, çocuğuyla birlikte kaçarak geldiği Konya'da yerleştirildiği sığınma evinden de kaçarak yaya üst geçidine çıkıp intihar girişimde bulundu. Polisler tarafından ikna edildikten sonra sağlık kontrolü için hastaneye götürülen kadın, girdiği tuvalette kolunu traş bıçağıyla keserek ikinci kez intihar etmek istedi.

İddiaya göre, iki yıl önce babası tarafından M.H.K. ile zorla evlendirilen B.K. (19) bu evliliklerinden bir çocuk dünyaya getirdi. Sevmediği kişiyle evlendirildikten sonra psikolojisi bozulan B.K., eşiyle de sorunlar yaşayınca bunalıma girdi. Henüz bir yaşındaki çocuğuyla birlikte ikamet ettiği Kocaeli'nden kocasının yanından kaçan genç kadın, önceki gün Konya'ya geldi.

Sığınma evine yerleştirilen genç kadın, buradan da akşam saatlerinde kimseye haber vermeden kaçtı. Sığınma evi yetkilileri tarafından poliste kayıp başvurusu bulunan B.K., merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan yaya üstgeçidine çıkarak atlamak istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edilirken, ambulansta hazır bekletildi. Polisler tarafından ikna edildikten sonra yüzünü gizleyerek gözyaşı döken genç kadın, geçitten indirilerek sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede polislere tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyen genç kadın, lavaboda traş bıçağıyla kolunu keserek ikinci kez intihar etmek istedi. Hastaların şikayeti üzerine tuvalete giren polisler tarafından kanlar içinde bulunan genç kadın tedavisi yapıldıktan sonra kaçtığı sığınma evine teslim edildi

LPG'Lİ OTOMOBİLDE CAYIR CAYIR YANDILAR

[PAGE]



Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, kepçeyle çarpışan LPG'li otomobilde bulunan 2 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabah saat 06.00 sıralarında İzmir ile Çanakkale'yi birbirine bağlayan E-87 yolunda meydana geldi. Bergama istikametine giden 10 RE 529 plakalı LPG'li otomobil, Yeniköy yönünden gelen kepçe traktörle Türközü sapağında çarpıştı. Çarpışmanın ardından patlayan otomobil alev topuna dönerken, sıkışan Ali Avcı (44) ve Zeki Çiftçioğlu (51) yanarak feci şekilde can verdi. Otomobili kimin kullandığı öğrenilemezken, plakası bulunmayan kepçenin sürücüsü ise kazanın ardından kayıplara
karıştı.

Bölgede devriye gezen jandarma ekipleri tesadüfen alevleri görerek kaza mahalline koştu. İtfaiyeye haber verilmesine rağmen alev topuna dönen LPG'li araçtan geriye demir yığınları kaldı. Kepçe traktörü bırakıp kaçan kimliği meçhul sürücü aranıyor.
Sapakta bulunan bir evde yaşayan Celal Şahin, sabaha karşı büyük bir gürültüyle uyandığını, evinin penceresinden baktığında alev topuna dönen aracı gördüğünü söyleyerek, "Evden dışarı çıktığımda, jandarma aracının kaza mahalline yaklaşmakta olduğunu gördüm. Onlarla beraber yanan araçta bulunanları sıkıştıkları yerden kurtarmak istedik, ama alevlere yaklaşamadık. İtfaiye ulaştığında otomobil kül olmuştu. Araçta kömür haline dönen bedenlerden ölenlerin 2 kişi olduğunu anlayabildik" diye konuştu.
Yanan iki kişinin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.