BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

75lik kocam beni aldatıyor

45 yaşında bir kadın. Beyaz Masa'ya bu şikayetle başvurdu;

Abone ol

Balıkesir’in Bandırma ilçesi Belediyesi bünyesinde oluşturulan "Beyaz Masa" birimine başvuran 45 yaşındaki kadın, kendisini aldattığını öne sürdüğü 75 yaşındaki eşinin bulunmasını istedi.

Bandırma Belediyesindeki Beyaz Masa birimine gelen Nesrin T. (45), 75 yaşında olduğunu söylediği eşi Erdoğan T’nin kendisini başka bir kadınla aldattığını iddia etti.

"Şikayet etmediğim yer kalmadı, ama kocamın çapkınlığının önüne geçemedim" diyen Nesrin T, "Dediler ki bu masada vatandaşların dertlerine çare üretiliyormuş. Ben de kocamı bulmanız için size geldim bana yardımcı olun, eşimi bana getirin" dedi.

Kadının talebi karşısında şaşırdıklarını belirten Beyaz Masa görevlileri, bugüne kadar ilçede yaşanan sorunlarla ve son günlerde artış gösteren sokak köpekleriyle ilgili şikayetler aldıklarını, ancak ilk kez böyle bir taleple karşılaştıklarını söylediler.

Görevliler, daha sonra uzun süredir evine gelmediği bildirilen Erdoğan T’ye, emlak servisindeki kayıtlarından ulaşmaya çalıştı, ancak yaşlı adamı bulamadı.

Bandırma Belediye Başkanı Recep Eraydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beyaz Masa" projesinde asıl hedefin, ilçe sakinlerinin yerel yönetimle ilgili sorunlarını tespit edip, bu sorunlara çözümler üretmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"İlçe sakinlerimizde her derde devanın belediye tarafından bulunacağı konusunda bir intiba vardır. Beyaz Masa görevlilerimiz görevleri arasında bulunmamasına rağmen vatandaşlarımızın her türlü dertlerini dinleyip ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorlar. Nesrin hanımın olayı da buna benzer olaylardan bir tanesidir." Vatandaşın hangi sorunun nerede ve nasıl çözüleceği konusunda yeteri kadar bilgisinin bulunmadığını bildiren Eraydın, yerel yönetim olarak her ayın ilk ve üçüncü çarşambasında düzenledikleri "halk günleri"nde vatandaşların yerel yönetimin çalışmalarından çok iş gibi konularda taleplerde bulunduklarını kaydetti.