BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  SPOR

70 milyon galibiyet bekliyor

A Milli takım bugün Atina'da en önemli sınavına çıkıyor. Terim komşuyu önce durdurup sonra vuracak.

Abone ol

Saatler 21:30'a kuruldu. Milli Takımımız, Atina'da tarihi bir 90 dakikaya çıkacak. 3 maçta 9'ar puana sahip olan Türkiye ve Yunanistan grupta ilk 2 sırada yer alırlarken, Türkiye, averajla lider durumda bulunuyor.

İşte Terim'in imha planı
Fatih Terim, Atina cehenneminden çıkış planını hazırladı... Komşu'yu Zan ile Servet durduracak, Tuncay ve Şükür gol arayacak.

Her şey hazır...
Ay-Yıldızlı ekibimiz sakatlıklar nedeniyle zor duruma düşerken teknik direktör Fatih Terim rotayı çizdi. 34 bin kişilik Georgios Karaiskakis Stadı’nda zorlu bir ortamda mücadele edecek olan Milli Takımımız, Atina’dan zaferle dönmek istiyor. Kaleyi Volkan’a emanet edecek olan tecrübeli teknik adam, savunmada Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Servet Çetin ve İbrahim Üzülmez dörtlüsüne şans tanıyacak. Ön liberodaki emniyet sübabı da Mehmet Aurelio olacak.

‘Taraftara dikkat’
Aurelio’nun önünde tecrübeli Tugay ataklara yön verecek. Sağ kanatta Sabri Sarıoğlu, sol çizgide de Tuncay görev yapacak. Gökdeniz de maça orta alanın ortasında başlayıp, ataklara sık sık destek verecek. Yunanistan’ın korkulu rüyası Hakan Şükür, forvette tek başına oynayacak. Terim mücadelenin gidişatına göre Tümer’i de sahaya sürebilir. Oyuncularına uyarılarda bulunan İmparator, öğrencilerine atmosferden etkilenmemeleri için psikolojik destek veriyor.

YUNANİSTAN: Nikopolidis, Seitaridis, Kapsis, Anatolakis, Fysas, Basinas, Katsouranis, Karagounis, Charisteas (Samaras), Gekas, Giannakapoulos.
TÜRKİYE: Volkan, Hamit, Servet, Gökhan Zan, İ.Üzülmez, Sabri, Aurelio, Tugay (Hüseyin), Tuncay, Tümer (Gökdeniz), Hakan Şükür.
Stat: Karaiskakis Stadı
Hakem: Wolfgang Stark (Almanya)
Saat: 21:30
Yayın: ATV


Millilerin mart karnesi
A Milli Takımımız, mart ayı içinde yaptığı 22’si özel, 15’i resmi, toplam 37 maçta, 13 galibiyet, 12 yenilgi ve 12 beraberlik elde etti. 28 ayrı rakiple karşılaşan Ay-Yıldızlı ekibimiz 43 gol atarken, 45 golü de ağlarında gördü. A Milliler, 19’unu deplasmanda, 18’ini içerde oynadığı karşılaşmaların 13’ünde gol atma başarısı gösteremezken, 6 maçtan da golsüz eşitlikle ayrıldı. Türkiye, 24 ve 28 Mart’ta yaptığı daha önceki 3 maçta da yenilgi yüzü görmedi.