BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

7 teröristten 2'si Hakkari'de gömülecek!

Kato Dağı'nda yürütülen operasyon sonucu öldürülen 7 PKK'lı teröristten 2'sinin cenazesi Hakkari'de gömülecek.

Abone ol

Hakkari-Şırnak illeri arasında bulunan Kato Dağı'nda yürütülen operasyon sonucu öldürülen 7 PKK'lı teröristten 2'sinin cenazesi, bugün Hakkari ve Yüksekova ilçesinde gömüleceği belirtildi. Esnafın arbededen, zarar görecek olmasından çekinmesi sebebiyle fırın ve nöbetçi eczaneler dışındaki iş yerleri kapandı.

2 TERÖRİST HAKKARİDE GÖMÜLECEK

Kato Dağı'nda 6 eylülde başlatılan operasyonlar sırasında çıkan çatışmada öldürülen 7 PKK'lı teröristten, Hakkari nüfusuna kayıtlı 'Serhat Hakkari' kod adlı Hakan Turgut ile 'Rüstem Gever' kod adlı Orhan Akdoğan'ın cenazeleri, aileleri tarafından Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Dün gece saatlerinde Van'a ulaşan cenazelerin, bugün öğle saatlerinde Hakkari ve Yüksekova'ya getirildi. Hakkari Devlet Hastanesi Morgu'na getirilen cenazeler, daha sonra Sümbül Mahallesi'ndeki mezarlıkta gömülecek. Orhan Akdoğan'ın cenazesi ise Yüksekova Kışla Mahallesi'ndeki mezarlıkta gömülecek.

Cenazeler yüzünden Hakkari merkezde bugün, nöbetçi fırın ve eczaneler dışında dükkanların kapalı olduğu gözlenirken, güvenlik önlemleri de artırıldı. Hakkari'de sessiz bekleyişi devam ediyor.