BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

7 İlde göçmen kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığıyla ilgili 7 şehirde eş zamanlı operasyon düzenledi. 17 organizatörün tutuklandığı operasy...

Abone ol

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığıyla ilgili 7 şehirde eş zamanlı operasyon düzenledi. 17 organizatörün tutuklandığı operasyon kapsamında 355 yasadışı göçmen yakalandı.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bir örgüte karşı operasyon başlattı. Yaklaşık 6 ay süren teknik takipler sonucu Çanakkale’nin Ayvacık, Balıkesir’in Edremit ve Ayvalık ilçelerinde, Edirne’ye bağlı Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde, Yalova, Aydın’a bağlı Didim ve Kuşadası’nda toplam 17 ayrı operasyon yapıldı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 355 göçmen ile birlikte 15 araç, 5 adet şişme bot, 4 adet bot motoru ele geçirildi. Yakalanan toplam 17 organizatör tutuklandı.
Geçen hafta sonu İstanbul, Balıkesir, Edirne, Tekirdağ ve Aydın illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda ise toplam 18 şüpheli gözaltına alındı.
(İHA)