BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

7 haftalık bebek konuşuyor ailesi şokta!

İrlandalı Tony ve Paul McCann'in sevimli bebeği Cillian henüz 7 aylık olmasına rağmen 'Merhaba' anlamına gelen 'Hello' kelimesini söyleyebiliyor

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/DIŞ HABERLER-Çoğu anne baba bebeklerinin bir an evvel konuşmasını ister Fakat İrlandalı Cillian bebeğin ailesi hiç de ummadıkları bir anda bebeklerini konuşurken buldular Cillian 7 haftalıkken ilk sözcüğünü söyledi, merhaba dedi!

Uzmanlar ve pedogogların ebeveynlere tavsiyesi, bebeklerin yaklaşık 18 aya kadar konuşmaya başlamazsa endişelenmemeleri yönünde... Fakat Cillian bebek sınırları fazlasıyla zorlayarak 7 haftalıkken ilk sözcüğünü söyledi. 

SADECE 7 HAFTALIK BİR BEBEK AMA...

Daily Mail'de yer alan habere göre, sevimli Cillian sadece yedi haftalık bir bebek... İrlanda'dan Tony ve Paul McCann'in 'Hello' (Merhaba) kelimesini söylediği o anlar, 36 yaşındaki annesi tarafından videoyla ölümsüzleştirildi.

7-haftalikken-konusan-bebek.jpg 

3 ABLASI VAR FAKAT ONUN KADAR ERKEN KONUŞMAMIŞLAR!

Annesi, Cillian'ın 3 kız kardeşi Sophie (sağ alt), Eva (sol alt) ve Ellie'nin (üst), onun kadar erken yaşta konuşmaya başlamadığını söyleyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

7-haftalikken-konusan-bebek2.jpg