BIST 10.260
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.404,61
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

7 güne özel 7 ücretsiz şarkı

TTNET Müzik'in bir hafta sürecek ''7 güne özel 7 ücretsiz şarkı'' kampanyası ile müzikseverler, şarkıları ücretsiz olarak indirebilecek.

Abone ol

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, kullanıcılarına sunduğu yeni hizmetlerle fark yaratmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik, yeni hizmet ve kampanyalarla kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. TTNET Müzik'in ''7 güne özel 7 ücretsiz şarkı'' kampanyası ile kullanıcılar, her güne özel bir şarkıyı sadece bir defaya mahsus ücret ödemeden indirebilecek.

17 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak ve sadece bir hafta sürecek olan kampanyada, en popüler şarkıcıların en yeni şarkıları müzikseverlerle buluşacak.

Kullanıcılar, her güne özel bir şarkıyı indirerek istedikleri yerde, diledikleri kadar dinleyebilecek. TTNET Müzik'in yeni kampanyasından faydalanmak isteyen müzikseverlerin, ''www.ttnetmuzik.com.tr'' üzerinden üye girişi yapmaları yeterli oluyor.

''7 güne özel 7 ücretsiz şarkı''

7 güne özel indirilebilecek 7 ücretsiz şarkının ismi ve günleri ise şöyle olacak:

Pazartesi - Erdem Kınay feat. Aynur Aydın - İşporta

Salı - Mustafa Ceceli – Bir Zamanlar Deli Gönlüm

Çarşamba - Göksel – Yalnız Kuş

Perşembe - Serdar Ortaç – Üzecek Adam Çok

Cuma - Ozan Çolakoğlu feat. Gülşen – Seyre Dursun Aşk

Cumartesi - Inna – Caliente

Pazar - Mazhar Alanson – Yandım

Muhabir: Bahar Kara